Det löste sig denna månad!

Det ser ut som att det löser sig denna månad :)

Skönt! En stor lättnad!!!

Min nya gamla handläggare ifrån FK ringde på fm, talade om att jag har henne som handläggare igen, att vi kommer ev ha ett avstämmningsmöte & att jag fått pengarna. Jag hade henne precis i början av min sjukskrivning, sen i & med att jag har flyttat runt med olika ersättningar så har jag också fått byta handläggare på FK. Men nu är jag tillbaka igen! Lite komiskt, eller?!

Så nu kan jag handla imorgon, så skriver nu klart notan, så jag får med mig något hem också ;)

Kommentarer
Postat av: Stina

Grattis! Imorgon får jag veta om jag får sjukpenning för de 16 dagar som de överväger att inte betala ut under min sjukskrivning för min op. axel.

2011-03-28 @ 19:05:34
URL: http://smillamittilivet.blogspot.com/
Postat av: litentanta

Vad skönt att det ordnade sig, och kanske kan det få vara lugnt och "i ordning" med pengarna ett tag nu för man blir ju minst sagt knäckt av att brottas med de problemen också som trasig :(



Jag trodde i min enfald att det skulle ligga ett beslut väntandes här hemma men icke sa nicke, nu har jag ju fått pengar för mars så det är inte akut men du vet ju hur det är - ju mer koll man får desto lugnare blir det. (ska skriva ihop en shoppinglista på allvar den här månaden också, har varit dåligt med sånt de sista månaderna och då räcker ju liksom inte pengarna nånstans...)



Ha det bäst, shoppa mycket och glöm inte en

extra godbit, sånt förtjänar man minsann ;)

2011-03-28 @ 22:10:52
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0