Redan 3 timmar på minus...

Åter en fullspäckad dag...

Har handlat idag med HTJ, gick för hållandevis smidigt. Men som vanligt får jag inte dom timmarna jag ska ha. Nu efter 3 tillfällen (1½ vecka) ligger jag på minus, 3 timmar. Så det vart det stressigt värre för att hinna någonting. Så blir inte klok på detta. Hoppas verkligen det blir någon ordning efter att biståndshandläggaren har pratat med enhetsledaren!!

Nu till kvällen har jag varit på min syster Felicias skolavslutning. Mycket trevligt, känns på något sätt som att det är nu sommaren börjar... Imorgon bitti är det Sofias tur att få sommarlov. Så måste upp med tuppen...

Så längre än så här blir det inte... Ska försöka hinna med att blogga lite bilder ifrån de senaste dagarna imorgon.

Natti natti,, Sov så gott kramisar

Kommentarer
Postat av: sussi

Nu ska du få hör nå sjukt. Vet inte om de så nere hos er. Men är de så¨att de planera in tiderna i Tiomecare så räknar de i sin planering bara in 80% av beviljad insats tid! De som när jag jobbade om alla kunder var hemma ingen var inlagd/Bortrest så fanns de inte en chans att alla fick sina tider de var beviljade!

2011-06-09 @ 08:26:28
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Madeleineslife

Sussi: Det låter helt galet!! Man betlar ju för 100%



Så är det inte här, men sen har dom inte personal, så då klämmer dom in oss. Därför får vi itne den tiden vi har rätt till.

Vi får se hur det blir nu under sommaren? När 2 av mina kontaktpersoner ska ha barn..

2011-06-16 @ 10:23:02
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0