Hon vet precis hur ska göra för att fånga mammas uppmärksamhet

       & för att påminna mamma att hon inte ska glömma ge mig maten...

               

så sätter jag mig här, blänger på henne då vet jag att hon ser mig & jag får uppmärksamheten... Minsta lilla rörelse mamma gör så flyger vi iväg mot köket i förhoppning om att få maten.

Men Nellie vet också att jag inte gillar att hon sitter mitt framför TV! Så varje gång/dag så får jag säga till henne.
Men blir också full i skratt, dom vet precis hur dom ska göra. Hur dom kan lista ut allt själva & små ögontjänare som dom är... Som Bazze´s sätt att säga till att vattnet är slut, då sätter han tassen i skålen, drar den efter golvet & sen slår till den så det skramlar.. Ja dom har sina små saker dom gör..

Dom vet också när det är matdax, dom har som en inbyggd klocka, så när det börjar närma sig & jag inte har gjort i ordning någon mat så säger dom till! :) Tex så drar Bazze matskålen efter golvet eller så blänger dom på mig & trampar runt på stället..
 


Kommentarer
Postat av: sussi

Djur är inte dumma! Minns när våran hund vart påkörd först dagarna hemma låg han i soffan och jag mata han. Han var ju sååå ynklig.. Sen kom vi på att han sprang omkring när man vände ryggen till..Tittade man på han så haltade han och pep så man skulle få gott ur kylen

2011-01-10 @ 15:44:05
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0