Första dagen för HTJ...

Vilken dag det har varit..

Vilken lättnad det var att ha HTJ här!! ÄNTLIGEN!! Efter alla dessa år.. Hoppas att det ska fungera nu. Är jättenöjd, har träffat en av dom tre som ska vara mina assistenter. Hon är yngre än jag, men vet vem hon  är sen innan. & då vi har mycket gemensamt så gör det de hela lättare. Hon gjorde ett jättebra jobb här hemma hos mig. Så gullig tjej!!

Det gick bättre än vad jag trodde & då menar jag för min egen del.. Att någon annan kommer hit & städar mitt hem. Man är ju lite larvig & vill ha på sitt sätt. Men hon frågade om allt & bad mig säga hur jag ville ha det. Så tror ändå att dom är vana. Så det känns bra, för jag tycker det är bättre att man ska kunna tala om hur man vill ha det än att jag ska gå & "peta" efter..

Var helt slut idag när jag vaknade, men inte konstigt efter det jag gjorde igår... Så har försökt vila så gott det gick... Men första gången HTJ är här så är det en del man måste gå igenom, visa vart grejerna finns & tala om hur jag vill ha det. För alla har ju olika rutiner.

Efter hon varit här var det endast 2½ tim kvar till jag skulle iväg på 10 års klas :)
Försökte hinna vila lite, men det vart inte så mycket, då jag skulle hinna göra ett kort, slå in paket, byta om & äta.. Men det är ju min lillasyster som fyller år & då är det klart man ställer upp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0