Dagens läkarbesök

Har legat på spikamattan nu i ett försök att häva min migrän. Det kändes bättre, men nu 10 min efter är det påväg tillbaka!

Så det blir nog till att ta diklofinak, lägga sig för natten & hoppas på att det är borta imorgon när jag vaknar.

Har träffat min läkare idag i alla fall. Som vanligt för lite tid, så vi hinner inte riktigt med. Men berättade kortfattat om min tid på sjukhuset, vad som är på gång. Som hemtjänst & färdtjänst. HOPPAS HOPPAS på att det beviljas!!!
& snarast!

Hon tycker såklart att det är tråkigt att jag är inne i ett skov igen & hoppas på att jag blir bättre ifrån det & det dröjer innan nästa kommer. Men det vet man ju inte.... När det kommer nästa gång. Men något som skulle underlätta ät lugn & ro. Ett beslut, så jag vet för lite längre tid framöver vad som gäller.
Är nu sjukskrvien Jan ut, om FK godkäner det?

Vi disskuterade UAS plötsliga avslut, vad händer nu!? Hon har tydligen fortfarande INTE fått något remissvar ifrån A. Vahlqvist. & så MÅNGA gånger jag har ringt om det nu så lär vi inte få se något heller.. :(
Så ja nu vet vi inte, vad händer, hur ska vi gå vidare, hur ska jag kunna få hjälp.

Vi behöver ett underlag till FK, där det står mer om min prognos. För det kan inte min läkare skriva, eftersom hon inte är specialist på området EDS. Men det kommer bli avstämmningsmöte inom kort med min läkare, FK & AF så det tas något beslut!

Hon tog upp idag att det kanske inte finns något annat än att ansöka om sjukersättning eller vad det heter? Förut hette det förtidspension. Men det är ju inte vad hon hoppats på, hon menar på att jag är en människa som vill & är inte den typen som sitter hemma.
Men jag kan inte ha det som jag har det nu! Så det känns som att det inte finns några andra alternativ, jag kan ju inte arbetsträna :(
Det går ju att avbryta en sjukersättning om det skulle bli andra förutsättningar.

Så nu hopppas jag på att det blir någon mer långvarig plan, lösning så jag slipper detta hattande!!


Kommentarer
Postat av: litentanta

Numer är det max 3 år man "får" sjukersättning, eller pension, eller vad det nu har kallats under alla dessa ändringar. Efter de åren provas man om igen, om jag nu inte helt har missuppfattat det hela. Kan inte säga om det handlar om hela röran med att man ska ut ur nån försäkring för att komma in igen dock, är bra vimsig så jag ska inte hitta på nåt.



Och det där med "pension", precis som du skriver så har det aldrig hindrat någon från att börja att jobba igen, man vill ju liksom inte ha jobbat färdigt för det här livet redan... :( Bonusen är ju samma som förr, man slipper evinnerligt rännande hos doktorn för att få nya intyg som ska godkännas, eller nekas :-(



Själv har jag äntligen fått mitt svar på EEG... De hittade "en hel del avvikandeimpulser framförallt över vänstra tinningsregionen...." vilket innebär att utredningen ska fortsätta. Usch, jag VILL INTE att nån ska skära i min hjärna, vill inte, vill inte... Men jag får banne mig anpassa mig jag också som alla ni andra är så duktiga på! (men nä, mest livrädd just nu, får se hur det går under resans gång, kanske får man prata med någon som kan lugna mig en gnutta?)



Ta hand om dig, måste försöka sova nu!

Kramen!

2011-01-04 @ 04:48:35
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0