Jag blir tokig, finns det inget slut på detta?!

Har varit ute på en skön långpromenad med hundarna & Elin..
Mysigt! Riktigt kallt var det, jag var grå i håret när vi kom tillbaka av att jag andats ut & det sen frös i håret.

FK ringde upp idag. Jag ringde dit igår för att höra varför jag inte fått en kallelse till ett avstämningsmöte? Svaret på den fårgan var att det är inte min läkare som ska skicka en förfrågan om detta. Utan det är min handläggare på AF. Så nu har jag suttit i 2 månader & väntat på att jag ska få en kallelse i brevlådan av FK.

Har tr'ffat S på AF & pratat med henne på telefon om detta. Vi har sagt att vi inväntar en kallelse. Sist jag var där  skulle hon ringa FK för att kolla vad som händer eller inte händer. Men det verkar hon inte har gjort?! Har heller inte koll på att det är hon som ska kalla till ett möte. Varför det behövs ett möte, vad syftet är etc... Sen är det FK som avgör om ett behövs.

Jag blir skogs tokig!!! Hur länge ska det hålla på!?!?!? Hur ska jag veta!!! Jag gör FAN inget annat än att ringer till alla myndigheter!!!

SÅ JÄVLA LESS!!!!

Ursäkta svordomarna.


Kommentarer
Postat av: åland

du har all orsak att svära!!!Detta med byråkratin brukar vara det som får bägaren att rinna över för mej.Man tycker det borde få räcka att man mår dåligt pga sin sjukdom...

2011-02-23 @ 14:27:46
Postat av: Madeleineslife

Jo det är väl så...

Ja för att leva med EDS är ett helt företag & kräver sin planering. & den energin jag har vill jag använda till det jag tycker är roligt så jag får någon som helst livskvalité!! Men det får man inte, ändå mindre sen regeringen gjorde om regelerna!...

2011-02-23 @ 16:12:41
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0