Rampen på plats

Har en tid nu tänk blogga om rampen dom har satt upp (den 13 april) här hemma hos mig, men det har inte funnits något tillfälle! Men nu! :)

Jag blev beviljad bostadsanpassning, det var en kille här för ett par veckor sen, då bytte han ut 2 st trösklar. Men var tvungen att beställa rampen. Nu sitter den på plats, lätt att ta sig in & ut!

Så här såg det ut innan


Efter (grinden är kvar, men öppen just på denna bild)


Vad jag har förstått så var det hyresvärden som ville ha en ramp av metall. För jag & AT pratade om en trappa i trä. Inte skön att å barfota på men annars är det super!

Över tröskeln vid ytterdörren


Så jag ska lätt kunna ta mig in & ut!

Så här ser det ut innefrån


Ja nu är den på plats. Jane var skeptisk till en början, men nu har hon vant sig & går på den. Jag har också vant mig. Den kommer vara till nytta...

Imorgon ska jag åka för att pröva ut min el-scooter. Så spännande!!!

Kommentarer
Postat av: Skrutten

Oj va fint det blev. Gjorde faktiskt ingenting att det är av metall om man inte tänker på de fina barfota fötterna förstås. Hemma hos mej håller de på och river väggpanel och tak och hela uteplatsen och min fina träramp är snart ett minne blott till och med nästa sommar. Kul! Det kommer att vara byggnadsställningar runt huset tom midsommar om jag har tur sen händer inget mer förrän nästa sommar,ingen förstår vad fastighetsbolaget håller på med.

Jag blir jätteglad över att du nu fått alla förstå att det kan vara riktigt knöligt med EDS. Jag tänker tillbaka till för ett halvår sedan då var situationen helt annorlunda. Grattis i eländet eller hur man ska uttrycka sig.



Jättefin häst, den vill jag haaaaa...:-)

kramis på dig

2011-04-18 @ 22:20:02
URL: http://edslivet.bloggo.nu/
Postat av: Renée

Vad bra du har fått det! Hoppas el-scotern blir bra, själv klarade jag inte ut en scoter, jag är för svag i armarna för det... Så det blev en el-rulle! Jag älskar min el-rulle, man får ett helt nytt liv!

Jo, jag ingår i ett rehabiliteringsprogram. Fast jag vet ju (och min läkare oxå) att det inte går att rehabilitera mig men jag frågade om man kunde få lite akupunktur och massage och vips så blev det så! Tycker du ska fråga, en del har sådant på läkarmottagningen.

Ha det gött, KRAM!

2011-04-19 @ 09:30:44
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0