Lite som en zombie idag...

Jag lever...

Men fick inte många timmars sömn. Försökte med allt. Jag låg på spikmattan, men när det inte hjälpte fick jag ta en till ketogan. Jag läste, mediterade... Ändå kunde jag inte sova. Har sovit ett par timmar nu på morgonen & slumrade en liten stund på soffan... Så idag kommer jag inte göra många knop!

HTJ är här nu, dammsugaren far fram över golvet... Imorgon är planen att handla med HTJ, så samlar energi till det nu. Jag har delat upp mina 3 timmar idag på 2 dagar för jag får inte pengarna förens i morgon. Så kunde inte handla idag...

Inne på mitt andra glas med kaffe nu för att orka med denna dag.

Dörren är öppen för att få in frisk luft. Men det blåser lite för kallt för mig idag för att kunna sitta ute. Men frukosten kunde jag sitta ute & äta i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: åland

hoppas det vänder till d et bättre igen nu och att du får sova så du orakr med att handla i morn,måste du följa med oavsett hur du mår eller hur är det uppbyggt, för mat måste du ju ha!!Kram!

2011-04-26 @ 15:17:56
Postat av: Madeleineslife

Åland: Det hoppas jag med. Nej jag kan lämna en lista & pengar så handlar dom åt mig om det skulle behövas. Men om jag kan följer jag gärna med, då man inte vet exakt vad man vill ha & så man får komma ut lite ;)

Kramis

2011-04-26 @ 17:39:03
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0