Läkarbesöket

jag var på igår, gick väl ganska bra. Men hade hoppats på att bli sjukskriven en längre period för att slippa denna stress. Nu är det 3 månader, till den sista juli. Hon sa att hon kunde sjukskriva mig ett år men att FK inte kommer godkänna det. Så jag kan inte göra så mycket....

Sen vad det gäller mina mediciner så har jag nu fått ketogan som jag kan ta vid smärtgenombrott. ÄNTLIGEN! Har jag något att ta... Det är de enda som hjälper, så det är vad det får bli nu ett tag. Hon förnyade mina recept på diclofenac T & omeprazol.

Hon kommer skicka en remiss till en specialist i Stockholm för en second opinion. Så hoppas jag får komma dit snarast. Det är vad jag måste ha om jag ska kunna söka en sjukersättning.

Jag frågade om akupunktur, så min sjukgymnast kommer att ta kontakt med mig, så ska jag ta upp det med henne. Hoppas att det kan hjälpa mig med smärtan.

Det kommer bli ett avstämningsmöte inom snar framtid. Så får vi se vad det kan ge. Men det är väl för att veta vart jag/vi står någonstans.

Hon tyckte det var roligt att jag ska få min scooter, det kommer bli bra för mig sa hon. Kommer förbättra min livskvalité. Sen sa hon att jag har gjort så mycket själv. Ja men annars händer det inget svarade jag henne. Vilket är helt sant!

Hoppas nu att dom godkänner min sjukskrivning!


Kommentarer
Postat av: Carro

Hej hej & Glad påsk =) Hittade hit via "Skruttens sida" ,mycket fin sida du har =)

Vi är en hel familj med skit sjukdomen Eds, så det är väl som skrutten sa,

"Det är intresant att se att vi "är flera"

Hoppas det går bra med FK.

Glad Påsk

2011-04-22 @ 11:39:24
URL: http://edsfamiljensliv.blogspot.com
Postat av: Louice

Måste bara fråga... Har du inte rätt till aktivitetsersättning? Kommer själv ihåg hur jobbigt det va med sjukskrivningar hit och dit och aldrig veta om man har pengar nästa månad.. Nu med beviljad aktivitetsersättning, så känns det iallafall lite lugnare och man har chans att ta saker och ting i kroppens egen takt..



Bara en fundering..

Hoppas du har en fin påsk!

2011-04-23 @ 17:21:00
Postat av: Madeleineslife

Carro: Hej! Kul att du har hittat hit. Ska kika in hos dej oxå :) Tack snälla! Att alla har EDS är inte allt för vanligt i en familj. Mvh Madeleine

2011-04-26 @ 17:27:38
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: Madeleineslife

Louice: Jag har haft aktivitests stöd. Men jag orkar inte vara delaktig i något program på AF. Så är inte insrkriven där längre. Då som jag har förstått det kan man inte få det utan någon aktivitet. Så jag hoppas nu med en second opinion, ska få ett intyg som jag kan lämna till FK & få sjukersättning (fd förtids pension).

Tack, detsamma! Kramis

2011-04-26 @ 17:30:54
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0