Inte kul att det luktar cigarettrök i hela huset när man inte röker

Nu har jag svarat på alla fina kommentarer jag fått :)

Är jätteglad för at ni tar er tid att lämna en kommentar när ni här här inne! & jag svarar på dom så gärna! Nu har jag haft lite svårt med det när jag varit dålig, men har nu kommit i kapp. Så nu kan ni hitta era svar där ni lämnade er kommentar :)

Har dörren öppen till baksidan, lite kallt fortfarande men kände för att få in lite frisk luft. Solen skiner & fåglarna kvittrar :) Tyvärr så finns det en nackdel. Jag bor mellan 2 st rökare. Så när dom tar sin cigg på baksidan så luktar det i hela mitt hus! Vilket inte är något trevligt för en icke rökare, sen att jag får migrän utav det också gör det inte roligare...

Men det känns svårt att säga något om det till dom, då dom har ju rätt att vara på sin tomt & göra vad dom vill där. Sen gillar jag dom mycket, vi har en trevlig kontakt...

Så det är inte lätt när det är svårt... Det blir helt enkelt att jag stänger dörren när dom är på baksidan!

Kommentarer
Postat av: sussi

Men om du känner dom bra tro jag inte dom tar illa upp. Är själv rökare och de inte alltid man tänker sig för att de kan störa andra.

2011-04-10 @ 14:29:22
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Madeleineslife

Sussi: Jag har funderat på om man kan säga något, men vet inte hur jag ska lägga upp det. Vill ju inte att dom ska ta det på fel sätt. Det är väl så att man tänker inte på att det kan störa andra & framförallt inte att det luktar i hela mitt hus för att dom tar en cigg på sin tomt... Men det är ju tråkigt att jag inte kan ha öppen dörr på sommaren... :( Svårt!

2011-04-10 @ 15:54:06
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: litentanta

Nu fick jag samvetskval.... jag röker ju ute på min altan... :( Ser nu när snön tinar att grannen snett ovanför också röker OCH kastar fimpar överallt.. Inte alls så mysigt, inte det känns inge vidare att att folk ju faktiskt lider av vårat bolmande heller, man tänker inte alltid så långt..

Säg du till dina grannar, kan säkert vara så enkelt att de inte heller tänker längre än näsan, som hos mig då både är kort i verkligheten o i tänker ;)



Kramen

2011-04-10 @ 16:31:31
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0