Det blir inte bättre

Tillbaka i sängen. Orkade vara uppe ca 4 timmar.

Nu har värken gjort sig påmind igen! Musklerna är så ömma, värker & trötta! Så har svårt att fokusera. Därför blir inläggen därefter också :(

Har tänt ljusen, som gör det lite mysigt. Strömmen går mellan varven här hemma. Har tagit en skön & väl behövlig dusch & av bara farten gjorde jag rent kattlådan. Så lite har jag allt presterat ;)

Ibland kan jag känna att vissa saker som man gör & efter mår så här undrar om det är värt det!? Men å andra sidan så vill man ju ha något liv... Så det är en avvägning man måste göra. Det har väl varit en hel del nu senste tiden också, mycket händer! Men för det är det inte roligt att må så här!...

Vill inte vara negativ. Men värken tar på en... :(
Att inte orka någonting!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har verkligen kommit in en tuff period med så mycket värk och dålig sömn:(

Men som du skrev...man måste ju leva oxå...fast ibland undrar man,när det blir sånt helvet efter åt...men skulle man inte göradessasaker så skulle inte "sinnet" få sitt...men det är väl det där hopplösa med att få jämnvikt.

Men ta hand om dej med vila, ta medicinerna,värme eller kyla,tens om du har nån,lika så spikmatta,ät något du tycker om och omge dej med sånt du tycker om så ska vi hoppas att orken kommer tillbaks och värken avtar till mänskligarre nivåer.Annars måste du till läkaren, så här kan du ju inte ha det!Kram!

2011-04-08 @ 07:56:07
Postat av: Ulrika

Jag har samma tankar just nu. Jag har själv jobbat mig till den värk och totala utmattning jag har nu och trots att det inte känns så nu kommer jag att göra det om och om igen bara för att det är en skön känsla att göra sånt som normala människor gör.



Ja, värken tar på en :( Hoppas du mår bättre i dag.

2011-04-08 @ 08:49:06
URL: http://[email protected]
Postat av: Madeleineslife

Tack snälla för di omtanke! Det är svårt att ha en balans.. Även om man försöker. Men som du säger måste man få sitt för själven för att orka med oxå!



Ulrika: Jag såg att du oxå är inne i en jobbig peroiod nu :( Det är mycket svårt att ha en balans, även om man vet hur det borde vara.

Tack vännen, säger detsamma! Kramis

2011-04-10 @ 13:49:08
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: Pia

Känner likadant, är det värt det? ja, det tänker jag många gånger, men lika många gånger kommer "fajtern" tillbaka i mig och tänker att den här sjukdomen ska då fanimej inte få sänka mig... så jag pendlar mellan avgrunden och himlen hela tiden.... jag tycker det känns väldigt orättvist att vi ska drabbas så hårt av eds:en......... Vad fin din blogg blivit!!! superfin!!! Ha en fortsatt trevlig helg. ska se om jag kan blogga lite jag med. Är så trött hela tiden... kram kram

2011-04-10 @ 15:21:52
URL: http://edsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0