Dagens lilla äventyr i skogen..

Kände att jag var tvungen att ta mig ut på eftermiddagen då solen lyste. Det är ju inte så många soltimmar nu den här årstiden så man måste passa på att njuta av den när man kan.

Det var ett tag sen jag & hundarna var på "vårat" berg.. Kände för att gå dit i dag. Vilket vi gjorde med lite övervägande. Mina höfter värkte, men viljan tog över smärtan. Kastade lite pinne till hundarna, dom brottades & fick sig ett varsitt dopp. Vilken ingen av dom var förberedda på.... Nellie gick ut i en uppdämning, där växte det gräs & mossa. Men det flöt bara på ytan så när hon klev ut där så kom hela hon under vattnet. Hon såg så där chockad ut som man gör när man blir överraskad av en kalldusch.. & jag fick mig ett gott skratt...

In action!




Dom har ju så kul med varandra!


Nej det var inte här hon badade... ;0)


Visst är han vacker min Bazzelito ♥


Här försvann marken under hennes tassar! hahaha... Ni skulle varit där & sett hennes min.


En väldigt misstänksam Nellie, marken gungar!!?.. Phu... Nu jag är på fast botten, men det gungar bakom mig.... Hmmm... &  när ja ska ta ett kliv ut så försvinner botten?!


Bäst jag tar mig härifrån...


Men när hon tar sig upp så hör jag ett nytt plums bakom bergskanten. Då är det Bazze som får sig dagens dopp, kommer upp & ser lika chockad ut som Nellie nyss gjort. Hade lite panik för att ta sig upp... Men han var inte lika söt, där han badade var det mycket skitigare, så nu luktar han så där mysigt....



Vi gick en sväng sen i skogen & solen så dom torkade upp lite innan vi kom hem.. Jag hittade lite mer mossa & pinnar till mitt pyssel :0)
Vi hade en mycket skönt tur i skogen & fick njuta av naturen & solen i fred.


Kommentarer
Postat av: Ruedee Johansson

Nä...det är vårat berg!

2010-09-30 @ 19:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0