Mycket hanns med under en & samma dag!

Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig igår & som vanligt tog jag mig vatten över huvudet...

Jag hade först ett besök på OT-Center, där gjorde vi nya avtryck av mina fötter, då den ena gipsavgjutningen gått sönder. Så kommer få 2 nya inlägg till skorna eller fotdynor tror jag dom kallas? Sen prövade jag ut ett bäckene stöd. Liknade gravida kvinnor har när dom får foglossning. Detta ska jag använda när jag går så jag går mer "rätt" & förhoppningsvis får mindre ont. Kommer få 1 ny & en till vrist ortos.

Så hoppas det är klart snart!

Efter det vart jag bjuden på Chinamat, tack! Sandra, Theo & hennes bonusson anslöt till lunchen. Så hon följde med mig sen. Det vart en snabbkaffe, för mer hann vi inte innan jag skulle vara på mitt möte på Af.
Vi kom inte fram till mycket. Vi kommer ingenstans, bara står still & trampar. I väntan på underlag ifrån UAS. Men dom säger att dom inte kan skicka remiss svar under pågående utredning? Så vet inte hur detta kommer bli?! Känns som vanligt numera...

När jag ändå för en gång skull var på stan så skulle jag se om jag hittade något för mitt presentkort jag fått. Jag prövar kläder, hittar tre plagg som jag vill ha, kommer till kassan... Men vänta nu? Undrar om jag har mitt presentkort med mig?! Jag har haft det i månader där, men när jag var borta sist så packade jag ur det... Jaha, kul! Frågade om det gick bra att hänga undan tills idag, så nu har jag hämtat dom =0)

Vart bjuden hem till Sandra efter på middag.. Har inte varit där hon bor nu, så eftersom det inte blev något i lördags tänkte jag att lika bra att passa på. Men kände att min kropp började tycka att det var nog...

Var inte hemma förens 22 & åkte hemifrån vid 12 tiden... Så var helt slut, gick helt enkelt & lag mig när jag väl var hemma sen..!

Vill tacka särkilt till mina vänner som hjälper mig med div & gör min vardag lite lättare ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0