Marknad!

Inte så genom tänkt att göra allt jag gjorde igår.. Men tanke på hur jag mådde i måndags & att jag skulle gå på årets marknad här i stan...

Men men, vad skulle jag göra gjort är gjort, måste ju ha mina strumpor ;0)
Det köper jag varje år där av en kille som säljer 7 par för hundra. Dom är i bra kvalité & det finns massa fint att välja på!

Jag & Lisa bestämde att vi går ett varv innan vi hämtar hennes yngsta dotter, då vi får titta på det vi vill & inte hon ska ledsna på oss... Glad att jag klädde mig ordentligt, för det blåste sjukt mycket!!!
Hundarna brukar vara med, men min kropp är sååå mör så dom fick lov att sitta kvar i bilen, men de är dom så nöjda med ändå.

Mina inköp för dagen

Lisa hittade Hello Kitty strumpor åt mig, vet inte vad hon menade med de? ;0)


Investerade mig ett 4 par angora strumpor idag, 4 st för 100 kr.
Jag som mer el mindre alltid fryser om fötterna & är ute mycket.
Satte på mig det ena paret med en gång, för frös om fötterna idag.....


Äntligen!! För 2 år sen köpte jag mig ett bältesspänne som jag länge sneglat på.
Men har sen inte hittat något skärp.. Idag var det mitt mål. Hittade ett jag ville ha, han kunde hjälpa mig byta till det nya spännet, toppen! Sen började Lisa kika på ett skärp till sig, vi bläddrade bland skärpen. Sen helt plötsligt vände gubben från att vara trevlig till att bli mycket otrevlig! Vi fick inte bläddra bland skärpen för att dom kunde bli repiga! Sen efter en stund säger han att han inte kan hjälpa mig med spännet för han har SÅ MYCKET kunder att han inte hinner!
Jag undrar vad hans problem var! IDIOT!! Säger man så till sina kunder?!
Så det vart inget bälte där, men när vi hämtat Freja & gick för hennes skull så hittade vi ett annat stånd med skärp. Han var mycket trevlig, tog sig tid att visa mig hur jag skulle göra. Så nu ska jag äntligen få användning av mitt spänne! :0)


Läser Läckbergs böcker... Men saknar någon, vi gick förbi där dom sålde pocket 3 st för 140 kr. Dom kostar normalt 79 kr st. Så gjorde ett kap :0)


Men sen allt skit dom säljer!!!
Freja fick något... Ja vad det nu var?


Jag öppnade den åt henne, hon fick den & frågade sen; vad gör jag med den här?


Ja det ser ut som smink... Men det är godis! Varför gör man godis som ser ut som smink!? Hon tog själv bort plasten som skyddar över & då hade hon pulver i hela knät. Tycker inte att det är speciellt genomtänkt att göra sådant godis. Nästa gång är det smink & barnet tror att det går att äta... Det är lite sjukt. I alla fall enligt min mening!

Vad tycker du?

Hade en trevligt dag för övrigt! Vi kunde gå i lugn & ro jag & Lisa först, åt varsin langos.. Ingen som tjatade eller gnällde på vad vi ville se.... Det kommer vi göra nästa gång också! Just det köpte mig en tesked i trä, som jag ska ha när jag åker på rendezvou & ett kaffe skopa.

Men nu är min kropp minst sagt öm, gör ont, värker etc... Sov ett par timmar när jag kom hem. & ska göra det nu igen, har inget bokat som tur är för resten av denna vecka!

Vila, vila, vila behöver jag nu!! Om jag ska bli människa igen....


Kommentarer
Postat av: Renée

På marknader säljer de ju sjukt mycket skit... Speciellt för att lura barn. Jag försöker att inte åka när det är marknad. Emmy brukar inte vilja åka, tur det!

2010-10-07 @ 11:04:02
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0