Lite fika idag med höstvädret utanför fönstret...

Snart kan jag inte se längre vad det står på datorskärmen. Huvudvärken blir värre & ryggen ger sig inte!! Jag har haft ont nu i den ja, kanske 2 veckor? Med det menar jag att det gör mycket ont hela tiden, det värker i varenda muskel & minsta ansträngning utlöser huvudvärk & ännu mer värk!

Blir inte bättre,har inte ro att ligga ner.. Så konstigt! För har jag mer ont brukar jag vila & sova tills jag är bättre, men nu vet jag inte varför det inte går?!

Jag har bett om hjälp nu av en person, så hoppas det ska hjälpa mig på vägen!

Idag har Jennifer varit här.. Vi har fikat & pratat i massor! Har inte setts så mycket på senaste tiden då hon jobbar eller pluggar.. Sen har vi varit borta om varandra.. Så nu fick vi ett par timmar i dag :0)
Det var trevligt, för det har inte varit någe vidare väder idag.... & att man får lite sällskap när man inteorkar så mycket annat...

Så vi har varit inne... Pysslat lite med det jag orkar...
Har fått en ny soffa & fåtölj, så hoppas pappa har tiden att hjälpa mig imorgon :0) Längtar! Så får jag göra om lite här hemma... KUL!!

Men nu blir det sängen!

Hoppas jag vaknar utan att må som jag gör nu....


Kommentarer
Postat av: Pia

Låter som det som jag har nu. Är det ett smärtskov... jag har som inte fattat det där.... går sjukdomen i skov eller är det bara smärtskov jag får. För själv känner jag att jag bara blir sämre hela tiden, nu går jag på oxynorm varje dag och enda gången jag mår bra är då jag är stilla eller ligger ner, ja, sitta kan jag ju inte heller göra.



Har du nån förkylning på G? Det brukar ju ha en tendens att allting blir 7 resor värre då. Nu har jag iaf lagt till dig på bloglovi´n!!! duktiga jag!

2010-10-20 @ 00:05:36
URL: http://edsmamman.se
Postat av: Madeleineslife

Hej vännen!

På väg i säng.. Så får svara på dina andra kommentarer sen.. Men är glad att du är lite tillbaka, har saknat dej! Men förstår att du inte orkat läsa min blogg! Har varit orolig för dej, vet hur jobbigt det är & vill att du känner att jag finns för dej om du vill!! <3



EDS går i skov. Så vissa perioder är man sämre. Jag brukar bli sämre vid den kallare årstiden, nu är det lite som att kylan tränger in i ben & märg, så får ha MYCKET kläder som värmer på mig nu!



Jag fick oxynorm när jag låg inne förra året, trappade ut den sen. Men nu fick jag den igen när jag op sist. Så har tagit den ihop med diklofinaken nu när värken är värre i samband med huvudvärk. Det är dom x tra tabletterna jag tar utöver mina Nobilgan Retard & dom som funkar.



Har ingen förkylning på G, vilar helt enkelt inte som jag ska. Har varit en hel del i fareten oxå, inte hunnit vila "upp" mig emellan...



Lag till mig på bloglovin för ett tag sen av önskemål ifrån en läsare, det är en bra påminselse & man kan ha en liten mer överblick ;0)



Ta hand om dej! Kramis <3

2010-10-20 @ 00:17:05
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0