Kalas

Shit jag somande visst...

Var helt slut när jag kom hem igår! Så somande på soffan & vaknade si s där vid 02.30! Så då var det bara att släcka ner & flytta sig till sängen. Hade en mycket trevlig kväll hemma hos farfar & farmor. Vi firade min farfar som fyllde år med smörgåstårta, tårta & kaffe! Så var proppmätt igår, men fick med mig lite hem, så det blir idag igen, det är ju så gott!!!

Noel fick smaka, men ville inte smaka på citronen.. Förstår inte ;0)



Kommentarer
Postat av: Pia

Hej vännen, försöker läsa mig ikapp allt jag missat nu då jag varit/är så dålig att jag inte orkar läsa bloggar så mkt. Skäms över det, så förlåt mig!!! Du bryr dig så mkt om mig å så glömmer jag bort att fråga hur du mår mitt i alltihopa!



Jag är lite som du i det där att hamna i soffan alldeles för länge. Har liksom svårt att släppa taget om den och gå å lägga mig i sängen istället ha ha!! Vad ska vi göra? Läste att du fått oxynorm nu, har du haft det länge? jag har precis fått det och det har varit min räddning nu. Har åkt ambulans typ 7 eller 8 ggr sedan i september då jag blev inlagd. Börjar bli rätt less... men det har hänt så sjukt mkt. Jag vet inte om du haft orken att följa mig. Vi borde kanske börja maila varandra lite oftare. Du hade funderingar kring det här med min läkare som jag nu ska träffa i nässjö. Det är en privat vårdcentral med en läkare som är intresserad av EDS och som är väldigt kunnig. Men tanken är att jag ska få komma till teamet i göteborg. Fast om uppsala finns kvar så blir det ju dit jag åker. Vem kan man kontakta kring det? har du nr till EDS teamet i uppsala tex eller hur funkar det. Eller nån mailadress?



Kram kram (jag läser vidare här)

2010-10-19 @ 23:47:27
URL: http://edsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0