En fin höstdag...

Fick en skönt promenad med hundarna idag..

Solen lös, det var tyst & stilla ute... Ljuvligt! Hösten är här nu. Men den är fin & jag tar vara på det bästa av den så gott det går. Vi gick på grusvägarna, minns tillbaka när jag var liten. Hur vi lekte i skogen.. Kojan jag & min kompis byggde när vi var ca 6-7 år har funnits kvar, men såg idag att nu hade taket rasat in. Vart nog för mycket för den i vintern som var! Men måste säga att jag är imponerad!! Den har stått i alla år, utan någon reparation. Det är andra barn som lekt i den efter oss & har sina minnen där....

Vi satte oss på en brygga en stund & vilade, blickade ut över havet. Som till skillnad för en månad sen är ganska tomt på båtar.. Men tycker om den här tiden... Det är fridfullt & friskt! Man hör dom som förbereder sigför vad som komma skall, vintern. Eldar upp resterna.. Städar & boar. Men tycker det är mysigt..

Har ätit en mycket god middag framför TV. Tittat på P.S I love you, som gick på kanal 4. Bra film.. Men nu är det dax för refrängen... ryggen värker & Tor är på besök!!! Ska lindra det med en varm dusch & en stund på spikmattan innan jag ska försöka sova..

Natti natti...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0