Nu är man ett år rikare!

Tack alla som har hjälpt till & gjort det möjligt så att jag kunde fira min dag!

Eftersom jag visste att jag skulle vara ny opererad så hoppades jag inte på för mycket inför min födelsedag. Mamma föreslog att vi skulle fira där hemma med mina syskon nu på söndag & att hon står för allt så jag slipper. Det tyckte jag lät super bra, för vi är en STOR familj & det kan på så sätt vara skönt att dela upp det.

Sen när jag ligger inne inför op så planerar min pappa & farmor tillsammans att fixa allt så jag ska kunna fira min dag hos mig. Så farmor inhandlar allt som behövs för att göra smörgåstårtor, en laktosfri, en glutenfri & en vanlig... Felicia kom till mig som jag nämnde igår för att hjälpa till att göra pajerna.

Sen när dagen kommer som idag så kommer farfar, farmor & Felicia hit innan alla. Tar fram allt som behövs, riggar upp för ett kalas & sen kommer gästerna. Det jag gjorde vara att sitta på en stol, vara så trevlig som det gick & äta gott å må bra!

Har fått massa uppvaktning via sms, telefon, besök, bloggen & FB. Tackar alla som förgyllde min dag ♥

Har njutit, skrattat & fått fina blommor, presenter & gratulationer. Vad mer kan man begära?!

Klart jag har mycket ont & att det inte var helt lätt. Men det kan man se förbi när alla bjuder till så mycket bara för min skull, så att jag ska få fira min födelsedag. Tycker det är helt fantastiskt!

Ska se om jag kan lägga ut lite bilder, ev imorgon. Men nu är jag trots allt för trött för det... Magen är mer svullen än vanligt pga av att jag inte vilat tillräckligt idag, så kroppen säger lixom ifrån nu..


Kommentarer
Postat av: Renée

GRATTIS!!! Hoppas att din dag har varit bra ändå! Skönt att du verkar ha en massa vänner som kan hjälpa dig. Om jag inte minns fel så får man väl ta det försiktigt en tid efteråt?

Lyckokramar till dig...

2010-05-28 @ 19:19:16
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0