Första timmarna efter operationen!

Nu är operationen gjord! Opererades vi 16 tiden & var på uppvaket ca 18. Klarade mig undan med en titthåls operation. Allt gick bra, men hade fruktansvärt ont när jag vaknade!! Så hon gav mig ketogan tills jag var smärtfri. Mycket skönt, kämpade på sen. Sköterskan vart som många andra intresserade av min EDS. Vilket jag gärna berättar om då ju fler vet desto bättre, men de kanske inte vara den bästa tidpunkten... Men berättade så gott jag förmådde just då. Nu ligger jag sen kl 21 på avd igen & ska försöka sova... Det värker, har fått 5 mg stecolid så jag ska kunna slappna i musklerna. Men de har inte börjat värka än så svårt att somna... I ett försök att kissa var inte så lätt eftersom jag inte kan spänna magen. Men sitter jag där i 10 min så kommer de tillräckligt. De är tänkt att jag ska åka hem under morgondagen. Så de återstår att se hur jag mår imorgon. Tack för allt stöd!

Kommentarer
Postat av: Du vet han långt borta...;)

Skönt att höra att du är oki efter OP my Princess...

Höll så hårt jag kunde i tummarna för dig...

Det verka funka...;)

Hej å hå så länge vi syns snart får jag hoppas...;)

2010-05-25 @ 02:47:10
Postat av: Katta & Doriz

Skönt att det blev så "liten" (om man jämför med hur det kunde blivit) operation. Gudarna ska veta att det gör tillräckligt ont ändå!

Hoppas du får komma hem snart. Men ta igen dig och låt dig läka!

Kram!!

2010-05-25 @ 13:02:19
URL: http://www.kattarina.se
Postat av: sussi

De är kanon du berätta om din sjukdom. Du har inte fundera på OM du blir bättre en dag och orkar försöka få föreläsa om de? De vore kanon om sjuvårdpersonal fick mer inblick i vad din sjukdom är!

2010-05-27 @ 14:23:05
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: litentanta

Titthålsoperationerna är nån sorts gåva till mänskligheten, MEN...det gör ont ändå :-( Jag har ju fått en helt annan navel sen de varit o rotat ett par svängar härinuti, en djuuuuup variant minsann ;-)



Ta det nu lugnt, viktigt att låta kroppen få vila efter en op hur "liten" den än är! (säger tantan.. :-O)



Kramen!

2010-05-27 @ 20:55:54
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0