De vart en natt till pga den svåra smärtan!

Igår mådde jag inge vidare! Så fort jag skulle vända eller resa mig upp så grät jag. Så med samråd av läkaren tyckte han med tanke på att jag bor själv & smärtorna att de var bättre att stanna en natt till. Jag sov mer eller mindre hela dagen igår! Vaknade när jag hade ont. Skulle jag föröka svara på ett sms så somnade jag om mitt i. För att sen kunna sova under natten så gav dom mig en sömntablett, på den sov jag 6 tim innan jag vaknade av smärta igen. Idag känner jag mig dock starkare i kroppen trots smärtan. Så de är planerat att jag ska åka hem idag... Även om jag har gjort en titthålsoperation så har dom bökat runt bra mycket nere i magen, så läkaren säger att de är inte konstigt att jag har ont & de är sår på insidan efter deras framfart. Nu ska jag läsa lite innan jag åker... Kramis

Kommentarer
Postat av: Allt om EDS

Usch, det låter jättejobbigt. Se till att ta det försiktigt och vila upp dig rejält. Skickar ett par styrkekramar!

2010-05-26 @ 10:05:34
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se
Postat av: Renée

Lilla vän... Jag hoppas verkligen att du har vänner som hjälper dig hemma med allt. Du behöver ju verkligen vara lugn och stilla länge så hela du får läka och bli bra. Även om det "bara" är ett titthål så är vi ju mycket skörare så det kanske tar längre tid för dig att läka.

Sköt om dig, jag skickar styrkekramar!!!

2010-05-26 @ 11:21:47
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com
Postat av: Katta & Doriz

Härligt att få komma hem! I min journal står det at tjag är rymningsbenägen; jag skriver alltid ut mig själv..... Och nån gång (ja, flera) har jag bara tagit mitt pick och pack och dragit när jag skulle läggas in.

Hoppas det läker bra nu - och att du har någon som hjälper dig lite hemma den första veckan!

2010-05-26 @ 18:50:57
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0