Var för trött igår..

 för att orka blogga om min dag..

Tänkte att jag gör det nu istället. Det var en tuff dag på många sätt, men jag hade roligt. Min pappa ville ha hjälp att fota några saker så åkte upp till gården på f.m. Började där med en trevlig fika & pratstund innan vi gjorde det som skulle göras. Hundarna fick leka med några andra hundar dom var överlyckliga! Vi tog fyrhjulingarna & åkte till shettishagen. & 4 hundar på släp, eller dom var snarare före oss ;)





Dom kunde leka runt oss där vi var..

När vi var klara åkte vi tillbaka mot stallet, det är inte så långt som det kanske låter.. Men det var en förutsättning för mig att vi åkte & inte gick.
När jag ändå var där uppe så passade jag på att titta in hos farmor & farfar för det var så länge sen! Fikade igen :)
När jag då fick veta att dom skulle in till mataffären & handla så  tänkte jag att nu har jag min chans. Så jag åkte hem, duschade & så hämtade dom upp mig & styrde mot mataffären. Där inne så mötte vi upp min lillasyster Felicia som skulle bo hos mig över helgen. Jag fick hjälp av henne att dra vagnen & handla. SUPER!

I slutet av butiken orkade jag knappt ta mig fram, släpade fötterna & armarna var slut jag hela kroppen. Trots att jag gick på kryckor. När jag sen kom hem så hann jag inte vila för klockan var mycket & det var mer än dax för en middag!

Vi hade en mysig middag jag & Felicia & mycket gott var det om jag får säga det själv. Sen var det soffan för hela slanten & finalen i Let´s dance...

Vart lite för mycket denna dag! Men jag fick handla & hundarna fick leka, så det var bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0