Fick njuta av god lunch, underbart väder & naturen..

Det är så kul när man kan göra något bra av dagen när man ändå ska göra tråkiga ärenden.

Hade ställt klockan på 7.50 i morse, men Nellie väckte mig redan vid 7..

Släpade mig upp då, men kände att det inte var någon mening med att lägga sig igen. För skulle bli såå trött sen om jag skulle somna om i en ½ timme & släpa mig upp en gång till. Så slog på tv & tittade på vakna med the voice istället...

Men det underbara vädret gjorde det lättare att starta dagen.
Mysigt att kunna mjukstarta, har ju svårt att komma igång på morgonen. Men det var inte lätt när jag skulle fasta inför mina blodprover.. Men fick hålla ut!

Åkte hemifrån vid 10 tiden mot provcentralen, fick då veta att det inte var nödvändigt att jag hade fastat. Helt otroligt, den ena säger si & den andra så. Sen bjöd Laila mig på lunch på ett ny öppnat café. Jag åt bakad potatis med skagenröra, till efterrätt så valde jag en skogsbärstårta med vaniljsås & en latte till. SÅ GOTT! Mycket trevligt ställe, fräscht. 

Har nu lämnat in det viktiga pappret till AF oxå för att få min ersättning.

Istället för att bara åka hem & sätta sig inne så tog vi en rundtur med bilen. Åkte lite längre ut än vart jag bor, där jag inte har varit förut trots att man är uppväxt här. Vi tittade på havet, pratade med några andra som oxå njöt utav utsikten & solen. Men eftersom det var andra hundar där så åkte vi vidare till ett annat ställe för att dom skulle få komma ut.

Det var mycket kallt där, jag var inte riktigt klädd för att vara ute direkt så vi kunde inte stanna så länge. Men när vi ändå var på gång så tog vi svängen förbi stallet. Där var pappa & Lisa, jag kunde få en liten pratstund med dom & ta en kaffe. Medans hundarna var ute & lekte i solen.



Utsikten inåt skär


Så när jag kom hem sen var jag fylld med energi igen. Var väl behövligt att få komma ut, se lite annat, träffa folk & njuta av det fina vädret. Sen att man är helt slut när man kommer hem får man ta.

Ju längre kvällen gick desto sämre blev jag & till slut när jag mådde så dåligt, hade fått feber & orkade inte helt enkelt så somnade jag på soffan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0