Hyllningskonserten till våran Kronprinsessa

Efter jag hade varit på kalas i fredags så fastnade jag framför tv på svt.

En direkt sändning ifrån hyllningskonserten till Kronprinsessan & Daniel Westling. Jag såg sista 40 min. Det var mycket rörande! Det var inte ett torrt öga i konserthuset... För mig föll tårana när Fredriks Adolfs barnkör gjorde entré. Alla barn hade kransar på huvudet & det var 2 barn som sjöng solo till Kronprinsessan & Daniel.

Även dom blev rörda..

Det var en härlig publik, inte så stelt som man kan tro när det är så många kungligheter närvarande. Dom klappade, de föll en å en annan tår & gapade stort när en balett dansös från Kina uppträde.

Har ALDIG sett en så vig människa, hon hade inga leder överhuvudtaget i kroppen. Hon gjorde fantastiska positioner, ett häpnadsväckande framträdande. Jag satt på helspänn & även hela publiken!! Har ni inte sett det så måste ni se det på svt play! För det var helt klart i särklass!

Detta är länken till svt play i konserthuset. Det är hela programmet, så du får spola fram. Det är i slutet... 
http://svtplay.se/v/2047871/festforestallning_konserthuset

När hon tex står uppe på sin partners huvud & balanserade på ett ben, på tå balanserade på hans axlar & gjorde en piruett där uppe!!

Jag har även sett reprisen idag, trodde aldrig jag skulle fälla en tår när Magnus Uggla uppträde. Men stämningen var såå fin! Det strålar kärlek om Kronprinsessan & nu Prins Daniel.

Tittade du på konserten? I så fall vad tyckte du?
Följde du bröllopet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0