Gör framsteg!

Idag var äntligen värmen tillbaka!

Då mår jag mycket bättre & har mindre ont i kroppen då musklerna inte blir kalla. Sen behöver man sol för att orka.

Känns som om denna dag bara har gått. Men vet egentligen inte till vad?...
Åkte iväg med Laila för att göra lite viktiga ärenden som inte kunde vänta längre. Sen hade jag i stort sätt tomt i skåpen då jag inte har kunnat handla denna månad. Men nu är det lite mer i kylen & skafferiet. Mycket skönt, för äta bör man annars dör man ;0)

Det var första gången sen jag fick mitt ljumskbråck & sen jag opererades som jag gick i matbutiken runt utan kryckor! Det är en större stormarknad så det är en bit att ta sig runt. Men vilken befrielse att slippa dom! =0)

Har dragit av golven nu ikväll, väl behövligt. Har inte kunnat använda dammsugaren sen jag opererades. Så jag har sopat av golven. Men det går till en viss gräns, den gränsen var nådd nu! Så fram med dammsugaren, ut med alla hundbäddar & stor röjning på golven! Lyckades torka av det värsta också. Dock inte i alla hörn & sovrummet, men det var de mest kritiska som jag tog nu.

Allt syns nu när solen ligger på också. Man har ju fått flytta sina gränser hur pedant man kan vara, men det finns gränser där också! Är mycket nöjd med dagen & det jag har lyckats med att åstadkomma

Imorgon är det en ny dag & nya saker jag måste ta tag i. Gräset på baksidan behövs klippas i dagarna. Kanske kan få hjälp med det. Är betydligt bättre sen operationen. Men sen igår har jag haft mycket ont i höger sida strax ovanför ljumsken & i vissa lägen gör det så ont så att det inte går alls. Så vill inte ta i för mycket, utan ta det små steg. Även om det inte är så stor tomt så är det ändå jobbigt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0