Det är lätt att det blir för mycket...

Tog nog lite vatten över huvudet igår..

Det ena ledde till det andra. Efter lunch så gick jag ut på baksidan som jag knappt velat titta åt på 4 dagar, för gräsmattan hade nästan blivit en äng.. Alla maskrosor hade skjutit i höjden!

Kämpade massor med dom förra året, det var en maskros på varje kvadrat mm & då överdriver jag inte!

Nu i år var det mycket men inte i närheten av förra året. Då jag började ta bort dom förra året så vart det som jord fläckar på gräsmattan då maskrosorna tagit död på gräset. Så har fläckvis sått nytt gräs. Men nu skymde maskrosorna det nya gräset från solen.

Så jag fick ett ryck att ta bort ogräset. Men denna gång har jag inte rivit upp hela maskrosen. För att det orkar inte mina handleder & axlar. Men kniade bort dom som man gör till kaninerna. Så alla blommor skulle försvinna så det minskar lite i alla fall till förökning. Dom kommer inte kunna ta över igen i alla fall.

Lite pilligt dock när det nya gräset fanns under & inte skulle med upp :S
Tog pauser emellanåt för att orka med den ytan på 3x3 m.
Nu är det mycket bättre & efter några klippningar så blir det nog en bra gräsmatta.

Sen när solen försvunnit ifrån baksidan så naturligt gick jag över till framsidan. Tog en vilopaus igen med en kaffe & smörgås...

Då kom det nya rycket efter det.
En hund i taget så borstade jag dom, klippte klor, lekte lite & tränade lite konster.. Så efter det hade jag mer eller mindre ont överallt!!

In, lag mig på soffan i ryggläge....


Kommentarer
Postat av: Katta & Doriz

Jag har en pall jag använder. Sen sitter jag på den och rensar. Det får ta hur lång tid det vill. Jag bara njuter av att kunna greja i trädgården.



Hoppas du är ok nu efter operationen.

2010-06-06 @ 13:56:00
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0