Denna dag tog en helt annan form än tänkt..

Vart en alldeles för tidig start för min kropp idag, men fick en trevlig stund med Jennifer.

Behövde komma in till granngården för att köpa hundmat, visste att Jennifer hade pratat om att åka in så messade henne innan ja lag mig. Hon messade på morgonen, men det hörde jag inte, sen när hon ringde lyckades jag välta en kopp på nattduksbordet när jag fumlade efter telefonen, som gick i kras när den nådde golvet.

Trevlig start på dagen.. Men det fick ligga, för var alldeles för trött & hade inte den tiden att ta upp det då. Men gick upp, klädde mig, fick i mig lite yogurt, sen kunde ja gå för att möta henne. Men hade inte riktigt väntat mig att behöva skotta mig fram, för att komma ut till vägen. Visste att det hade snöat & blåst, men ja, jag vet inte. Fick helt enkelt greppa spaden & skotta en gång så ja kom fram, det var väl en meter på sina ställen. Sen kunde jag fortsätta, som tur va så var vägen plogad så den var ren från massa snö.

Jennifer hade oxå haft samma problem Vi kom i alla fall iväg :)

Vi tog granngården först, för att sen åka vidare till ICA, där hon skulle handla. Men innan vi gick in i butiken tog vi oss en kopp te & kaffe m bulle till. För att orka ta oss igenom butiken. ;)
Men det var nödvändigt, för ja kände mig väldigt trött, normlat så brukar ja sitta vid den tiden (10-11) & äta min frukost. Så kaffe & en bulle satt fint :)

Innan vi hämtade L på dagis vart den en till fika hos mig, när vi ändå lämnde hundmaten.

Jag gick sen hem från Jennifer efter vi hade hämtat L på dagis. Tanken var från början att vi skulle ta en promenad tillsammans. Men L var trött när han kom hem & jag vart hungrig innan vi hann iväg. Så jag gick hem, gjorde mig mat. Sen när jag ätit kände hur ont jag hade i kroppen efter dagens ärenden. Såg lag mig ner för att vila, men kände ganska snart att jag skulle somna. Vilket jag gjorde så vaknade ett par timmar senare.

Jobbigt är det, samtidigt som man behöver det. Men man vet inte vilken tid det är på dygnet & hur länge man har sovit.. Men som tur var inte allt för länge, så hade inte missat hundarnas middagstid, men det ser dom ju till att påminna mig om. Det var faktiskt därför jag vaknade, för att Både började gny & ville ha uppmärksamhet av mig.
Lugn kväll på soffan framför Robinson. Älskar att dom gamla deltagarna är kvar! Tycker Mats är en värdig vinnare! Hoppas att han är den som tar sig vidare, men vem det än blir så är det den från Gheba som ska vinna. För tycker inte alls någon av de andra är en värdig vinnare.

Nu har ja bara babblat känns det som, men blir så ibland...

Hoppas ni har klarat er igenom stormen?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0