Så mycket en SÅ liten kan ställa till med...

Idag har det trots allt varit en helt ok dag :)

Jag vaknade utav att hundarna ville ut, det är inte så kul. Men jag gillar aldrig den den grejen med att kliva upp ur sängen. Mitt på dagen kom Rebecca & T på besök. Det var ett tag sen nu igen sen vi sågs vid sist. Så det var trevligt, kunde prata lite skit, fick veta lite hur det går med deras hus dom håller på att bygga. Hoppas på en inflyttningsfest snart. ;)

Efter det tog jag en vilopaus på soffan, innan jag gjorde något mera..

Förstår inte att en så liten katt kan ställa till med SÅ mycket?! Men hon har lyckats välta en nästan full vattenkanna 2 gånger nu! Blir så trött!! Bakom granen oxå, så det är inte så lätt att torka upp, eller det går rättare sagt inte. Man får lägga ut en handduk så den får suga upp, sen får golvvärmen ta resten helt enkelt. Hon har vält lampan som stod i fönstret i köket, det är nu molekyler! Adventsljustaken klarade en sväng i golvet med inte den andra... Så den lyser heller inte just nu.

En riktig liten buse är vad hon är..! Nu har hon blivit så pass stor att hon vet vad hon får & inte. Men hon måste ju testa gränserna hela tiden så klart! :) Dom är charmiga dom små liven... Sötast när dom sover ;) Som man brukar säga...

Hon har börjat med att sova under mitt täcke, inte hela natten men en stund i alla fall. Hon kryper under där sen myser hon ner sig i värmen. Annars ligger hon mellan mina armar om jag har dom ihop eller på huvudkudden intill mitt huvud. Alla är dom speciella på sitt sätt & det är de som är charmen.

Har jag sagt det att Tarzan är mer inne än ute nu, ibland är han inte ute alls. Om han är ute så är det mycket korta stunder. Så kanske han håller sig åtminstånde hemma under sommaren, men vågar inte hoppas på för mycket än....






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0