Let´s Dance gång nummer 3

Kunde hålla mig vaken under Let's dance i kväll i alla fall :D

Mattias & Claudia mina favoriter är oxå Juryn´s favoriter, men man är lite orolig varje gång att det ska bli så där att alla tycker ja men dom går vidare & inte rösta tillräckligt. Men det hände inte idag som tur var!

Där emot var ju Rabih nära att åka ut!! :O
ILLA! Om du frågar mig, ja vill att han ska vara kvar & kunna utvecklas. Tycker han var bra ikväll oxå & att dom är för hårda & ger honom alldeles för låga poäng. Att han inte går att bedöma så mycket på just quickstep är ju inte hans fel, de är ju inte han som gör koreografin! Både stukad fot & annan partner.

Elin tyckte juryn var bättre idag, men jag vet inte? Hon hör inte till mina favoriter i alla fall, hon berör inte mig med det hon gör.

Jive är min favorit dans! Det är fart & glädje.. Så det var kul att både Mattias & Claudia fick den ikväll.

2:A paret att lämna let's dance

Peter Wahlbeck och Maria Bild. Foto: Henrik Graan/TV4
Bilden är lånad utan http://tv.se klicka på bilden så kommer du dit.

Att Peter åkte ut, ja jag vet inte han är ju den som jag inte har gillat någe vidare, så det var väl kanske rätt som åkte ut... Annars skulle det ha varit Marcus poeten.

Willy kan man kalla hans dans för dans?! Det vart ett magplask i dag!

Vad tyckte du om denna omgång?




Kommentarer
Postat av: litentanta

Eftersom att jag ju har upptäckt att jag inte har ut så mycket av de här programmen längre, åtminstone inte om jag sitter ensam, så ser jag bara sådär i ögonvrån (har dragit in tvn i sovrummet med så jag sitter vid datorn, slänger ett öga bara lite tväråter ibland på dansen) men Rabih tycker jag inte så mycket om... Peter är absolut en sån som jag gärna sluppit se öht och samma är väl med Willy och den lidande poeten..



Får nog hålla med dig och hålla på glada, mysiga Claudia :-)



2010-01-26 @ 01:06:34
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0