Konstiga, plötsliga smärtor...

Har ikväll haft som, hur ska jag beskriva?.. Helt plötsligt från ingenstans så kommer en smärta i 2 fingrar (långfinger & pekfinger) som stramar, molande & pulserande värk. Gör fruktansvärt ont! Man kan INTE böja fingrarna. Den försvinner & kommer tillbaka.

Är det något som kommer ifrån nacken eller liknande?
Känner någon igen det?

Har för övrigt haft mycket mer ont än vanligt i knäna, handleder, armbågar & fingrar senaste tiden. Vet inte vad detta kan bero på, om det finna något sambandet vet jag inte... Det brukar vara så. Men bra är det inte! Kan inte gå ut utan mina knäortoser alls nu.. :(
Har börjat sova igen med mina handledsortoser. För att skona handlederna, det var min sjukgymnast som sa det. Eftersom man sover oftast med dom i konstiga vinklar, böjda.

Mycket konstigt händer det med kroppen...


Kommentarer
Postat av: Karin Linden

God morgon Madeleine, vill bara säga att du har mail på spray, samt att till helgen flyttar vi förrådet och då kör vi bort de saker som vi inte har plats för. Det står en byrå och väntar på dig, varm kram Karin

2010-01-25 @ 07:26:55
Postat av: Anonym

God morgon Madeleine, vill bara säga att du har mail på spray, samt att till helgen flyttar vi förrådet och då kör vi bort de saker som vi inte har plats för. Det står en byrå och väntar på dig, varm kram Karin

2010-01-25 @ 07:29:19
Postat av: Allt om EDS

Jag tror att du förmodligen har översträckt fingrarna vid något tillfälle och att det är det som du känner av nu. Hade det kommit från nacken (dvs neurologiskt) så hade känslan varit en helt annan. Förhoppningsvis går det snart över!

2010-01-25 @ 09:23:21
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se
Postat av: Renée

Låter som karpaltunnel-syndrom. kan bli så om man ligger med handlederna i konstiga ställningar. Jag har konstant ont i fingrarna och då är nerven helt ikläm... Det är bra att ha ortoser på när du sover och även dagtid. Kramis

2010-01-25 @ 20:50:57
URL: http://www.rej74.spaces.live.com
Postat av: Stina

Läser lite här och där bland dina inlägg och jag känner verkligen igen det där med fingrarna.

Jag har problem i min vänsterhand, i ring- och långfinger. Dessa smärtor har kommit i samband med att min vänster axel börjar krångla igen. Ibland gör det super ont när jag använder dem eller ska böja på dem. Ibland känns de svullna och jag har svårt att böja på dem. Ibland har jag inte ont alls.

KOnstigt verkligen men kanske det är så att det kommer från nacken/axeln?!



Ps. Carpaltunnelsyndrom har jag opererat mig för i bägge handlederna och det gjorde jag när jag var 21 år och gravid, alltså snart 20 år sen.

2010-10-31 @ 18:14:25
URL: http://smillamittilivet.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

Har du märkt av om du blir generellt sämre vid ägglossning och mens? Min EDS blir alltid mycket påtagligare vid just ägglossning och dagen innan och under mens. Förr tänkte jag aldrig på det eller var kanske inte uppmärksam nog men nu vet jag exakt när det är dags. I dag värker höfterna brutalt och sedan har det vandrat runt i kroppen. Mådde bra i går men så kom jag på det, ägglossning var det ja.

2010-11-02 @ 12:56:53
URL: http://intebarasjuk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0