Finns inga dåliga väder

bara dåliga kläder. Som man brukar säga. Här är det busväder nu, säkert i den större delen av landet..

Vi har varit ute i det vädret på en promenad, mycket skönt att komma ut. Det var jobbigt när det blåste i ansiktet, men var svettig när jag kom in. Hade mitt nya kitt idag :) Jackan & termobyxorna, de var de bästa köpet på länge! Det är en skiddress, så det har allt vad som heter finesser! Den är väldigt smidigt därför. Många bra små grejer för mig som har värk & känslig för drag, & bli kall. Den värmer handleder med de x-tra mudden innanför, man knäpper x-tra om midjan för att inte få in snö & drag, sitter åt ordentligt nere i fötterna så ingen snö kommer in. Min dunjacka är tjockare, men fryser mer i den.

Vi gick kanske en ½ tim, det är inte lätt att gå & pulsa i snön för mig, får lätt ont då. & nu i det här vädret hjälper det inte ens att hålla sig på vägen, för den blåser igen. Men hundarna bryr sig inget, dom knatar på som om inget speciellt. Kände av ordentligt i min höft, så haltade hem lite försiktigt.. Tittade in hos Laila på vägen hem, hade en liten pratstund, innan det var dax att gå hem å äta middag.

Har känt av min väderkänslighet idag, tror att det är många som har gjort det.

Ruedee & hennes barn var här idag på mellis & fika. Det är så skönt med henne, för ja kan vara mig själv. Har ja en mindre bra dag, gör inte det något. Vilket är mycket viktigt för mig att mina vänner kan förstå. Vilket dom gör.

Har inte löst mitt problem än vad det gäller AF & a-kassan. Så gör ett nytt försök i morgon. Börjar bli mycket stressad!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Kära Madeleine, det blir ingen kasamträff fredag men absolut den 14 mars kl.15.00!!! Kommer du och hämtar byrån på söndag!? kram Karin

2010-01-28 @ 07:34:39
Postat av: Ruedee Johansson

Detsamma gäller dig,kan vara mig själv med dig också, synd att det blev så mycket kaos på fikastunden, jag bjuder på det...fniss//många kramar till dig från mig!

2010-01-28 @ 19:08:11
Postat av: Madeleineslife

Tack Ruedee!

Det värmer att höra! <3

Ja, så är det ibland, men tycker inte mindre om dig/er för de! ;)

Kramis

2010-01-28 @ 22:50:20
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0