Fick äntligen möjlighet

att hämta byrån jag fått utan min kära vän K. Hon har flyttat & har nu inte plats för den, min höll på att rasa ihop. Så blev mycket glad!



Nu ligger dock alla mina strumpor & trosor uppe på. Men får hugga in i det i morgon, torka av den & sen kunna lägga i mina saker i den. Kan knappt bärga mig! Denna är dock mycket större, ni vet ju hur det är med mer plats, det går alltid att fylla i utan problem ;)
Den är mer ergonomisk än den andra oxå, lättare att dra ut lådorna, som man sen puttar på så åker dom in, om ni förstår vad jag menar :S Lättare för händerna oxå. Så många positiva saker.

TACK K ♥






Kommentarer
Postat av: Anonym

Checka in dagens fråga..

http://justiice.blogg.se

2010-01-29 @ 23:39:58
Postat av: Allt om EDS

Jag älskar förvaringsmöbler!



Om du vill vara med på en EDS-träff så tycker jag att du ska starta en tråd på vårt EDS-forum (http://eds.egetforum.se/board/) under kategorin "träffar". Det finns säkert fler personer i din närhet, och det behöver ju inte nödvändigtvis bli en jättestor träff. Kanske hittar du en eller två personer som bor nära dig och som du kan lära känna? Det är bättre att ta tag i det själv än att vänta på att någon annan ska göra det, så är mitt motto! Vilken storstad ligger närmast dig? (Jag tänkte bara ifall jag vet någon EDSare som bor i din närhet, annars kan jag luska lite). För även om det är skönt att prata med folk på internet eller telefon så är det en helt annan sak att få träffa dem i verkligheten. Jag har medverkat på en större EDS-träff och så har jag haft några mindre. Men jag hade sån tur för det visade sig att en EDSare bodde på samma gata som mig! Nu kan vi umgås och snacka skit när vi känner för det :)

2010-01-30 @ 09:02:57
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se
Postat av: Sussi

Vad läcker byrån är!!!

2010-01-30 @ 22:53:34
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0