En kall dag, med en film/bok, under täcket på soffan...

Tisdag

Det var en helt ok dag igår, fortfarande trött men men så är det...

Ruedee & barnen kom hit efter lunch & hälsade på. Det vart lite mys fika tillsammans. Har ju inte sett dom sen förra året ;)

Dom har varit borta under julhelgen, sen sågs vi inget innan nyår heller, så det känns som en all evighet sen, men det är nog bara för att man har gjort så mycket oxå som man inte har hunnit prata om. Men det fick vi ju chansen till nu :)

Vi tog en liten promenad med hundarna oxå, men jag hade så ont i huvudet & kunde därför inte gå så långt. Sen var det ju svin kallt ute! Men hade tydligen klätt mig bra, för det jag frös om var kinder & näsa, vilket är svårt att göra någonting åt...

Vi tog en kopp te när vi kom in, innan dom skulle åka hem.

Fick lägga mig & vila efter för att huvudvärken blev värre & värre.. Sen blir man ju helt slut då!

Senare på kvällen fick jag hjälp att sätta upp min klocka i köket som jag fick för någon månad sen, en hylla, spotlight i hallen & hängare i sovrummet ( som jag har haft nu i ett antal år men inte fått upp den.. Tanken var att det skulle göras om där men inte blivit av..). Så nu är det så fint! :D



Onsdag

Idag har jag tagit det lugnt, varit trött, ont etc...

Vi har haft över 20 minus idag, så då mår inte min kropp någe vidare i den kylan! Såg Santa Buddies i dag på film, den handlar om julen & ett gäng valpar som inte tror på den. Sen måste dom rädda julen för den inte ska gå förlorad. Riktigt söta är dom, tror barnen gillar den för djuren. Det är roliga karaktärer i den.

Somna på soffan senare fram mot kvällen.. Inte den bästa tiden att sova, men vad ska man göra när inte man orkar hålla upp ögonen?.. 

Tänkte lägga mig i sängen nu å fortsätta på min bok jag börjat läsa.. Den heter Isprinsessan skriven av Camilla Läckberg. Tror att den är bra, har inte kommit så långt än, men den är spännande redan från första sidorna. Är en kriminalroman. Berättar mer om den sen när jag har läst mera.. Men det tar tid för mig att läsa böcker, läser ca 10 sidor på kvällen innan jag ska sova...

Vad läser du för något nu? Något tips?



Kommentarer
Postat av: sussi

Jag lyssnar läsningen la jag på hyllan sen jag skada mig har svårt med koncentration. Dan Brown gillar jag minns inte vad de nyaste boken heter den jag lyssnar på den den som kom efter Änglar och Demoner.

2010-01-08 @ 12:55:29
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0