Dagen efter...

När jag vaknade idag känndes det som om jag blivit påkörd!

Hemskt att man kan har så ont, det gjorde ont när jag andades in tillochmed!!! Så har inte gjort mycket mer idag än att ligga på soffan... Ätit när jag varit hungrig, ja ni förstår. Men jag slipper baksmällan som många andra har idag... Alltid något ;)

Jag lag mig på spikmattan för att det värsta skulle släppa, för jag mådde SÅ konstigt! Mådde illa oxå, vilket aldrig är roligt, det släppte något efter.

Är mycket öm i alla muskler, men kan inte förstå vad jag har gjort för något? För tycker inte att jag har gjort något särsklit... Men uppenbarligen är det ju någonting.

Hundarna har varit mycket trötta idag oxå.. Så det passade mig ;)

Så jag hoppas på en bättre dag i morgon, kanske kunna gå ut i den underbara snön som är nu! Det har snöat i nästan 1 dygn nu här så det är en hel del snö kan man säga. Det märks, för det blir inte skitigt inne nästan. SÅ SKÖNT!


Kommentarer
Postat av: EDSmamman

Jag brukar oxå ha sådana konstiga dagar, då jag är öm överallt och inte ha en aning om vad jag gjort...



Mot huvudvärken har jag nu fått paraflex som är ett muskelavslappnande. Migränpiller fungerar inte så bra på mig. Min huvudvärk är nog till största del spänningshuvudvärk som tillslut kan slå över till migrän.



Dessutom har jag mens nu och mår verkligen skit! Konstant ont i huvudet och mer värk än vanligt, dessutom ont i magen, ryggen och är trött.. annars har jag mått rätt bra nu under julen.



Kram

2010-01-03 @ 23:55:53
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0