Bästa kompisarna!

Har dom blivit nu, det är bus, mys & kärlek!

 
   
Här sitter dom & äter i en varsin skål på bilden till höger.

Söta är dom!!!
Tarzan är knappt ute numera, han går ut 5 min till ½ tim sen vill han in igen till Jane. Så det kunde inte bli bättre! ycket bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppats på! Men det känns bra om man åker bort så vet man att dom har varandra, eftersom dom båda är sjukt sociala.



Kommentarer
Postat av: EDSmamman

Men så fina dom är!!!! Vad liten hon ser ut bredvid Tarzan. Vår Prince försvann vid julafton och var helt borta ända tills i förrgår. Som vi har letat och hela tiden har han varit ca 5 meter från huset i vår vedstapel. Där fick han skydd mot vinden samt att det är den enda delen på husgrunden som inte är täkt av snö. Så där under har han legat i 1 veckas tid. Han har blivit så mager igen. Men gissa om vi blev glada då vi fann honom där. Så nu släpper vi inte ut honom igen förrän till våren då det är varmare ute och då han blivit lite äldre. Han blir 1 år i maj.



2010-01-03 @ 23:59:55
URL: http://edsmamman.blogspot.com
Postat av: Renée

Gud vad söta dom är tillsammans! JGA ska skaffa kisse när min hund är borta. Jag hoppas att det tar ett tag! Hade tänkt mig en ragdoll eller en blandis med ragdoll i, ja vi får väl se, dom e rätt dyra... Kramis!

2010-01-04 @ 12:07:30
URL: http://www.rej74.spaces.live.com
Postat av: Katta & Doriz

Vad härligt! Kul att de fungerar så bra ihop! Min hankatt har alltid lekt "pappa" åt kattungarna. Men han är ju inte riktigt som han ska....

Kul att det går bra. Och nu kanske du får ha Tarzan hemma lite mer.

2010-01-05 @ 14:50:12
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0