I morgon är det dax!

Har trott att mitt möte var idag men de är inte förens i morgon kl 14.15 på AF.

Så nu har jag förberett mig på det jag kan, gjort i ordning papper åt min handläggare som hon har bett att få ta del utav. Det känns bra att hon har gjort det för det betyder att hon har ett intresse i min utredning & för mitt bästa. Vi ska gå igenom allt igen om det verkligen är rätt att jag är hos AF.

Vilket det inte är, men det kan ju inte jag ta ett beslut på & inte hon heller. Men vi tillsammans kan diskutera & sen pratar hon vidare med FK. Ja ni förstår.

Så som jag sa (tror jag?) att jag & Laila har finslipat min EDS-historia. Den kan hon på AF läsa sen när hon har tid & där finns allt som har hänt under mitt liv som hör till min EDS. Sen har jag ett utdrag i från socialstyrelsens hemsida om Ehlers Danlos Syndrom. Där jag har understrukit vad som gäller mig. Sen är det lite andra papper oxå. Så känner mig lugn, har fått en bra första kontakt med henne som jag har sagt tidigare. Så tror att detta till slut kan bli riktigt bra.

Min förhoppning är att dom ska sjukriva mig igen & för en längre tid den här gången. Det är slut på att vara duktiga Madeleine, nu måste verkligheten fram! Så jag kanske kan komma tillbaka senare för att arbeta. Men idag finns inte den möjligheten. För jag orkar helt enkelt inte nu. Vilket jag måste få både AF, FK & min läkare att förstå.

För hitintills så har det varit så att dom vill så mycket för min skull. Vilket är bra på sitt sätt, med det gör inte mig bättre. Utan jag har blivit sämre & därför kan jag inte jobba som det ser ut nu. Jag behöver lugn & ro, ta hand om mig själv & få en human vardag som fungerar.

Nu har jag gått tillräckligt med rehabiliteringar & annat.

Meningen med detta möte & framöver på AF är att man ska kartlägga mig, se vad jag klarar & inte. Då kommer det automatiskt synas att jag inte kan genomföra detta.

Så håll tummarna för mig nu att det går bra.
I morgon går även pappret iväg till Alfa-kassan, så förhoppningsvis så löser sig min pengafråga inom kort!!! För är det något som är jobbigt är det när man inte har pengar till sina räkningar!!!

Har kollat med Afa idag, jag är inte berättigad ersättning där ifrån som det ser ut nu. Men tack för era tips! Bättre att kolla en gång för mycket än för lite ;)

Tack för ert fina stöd! Det behövs verkligen!
För att jag ska orka ta mig igenom detta.

                            






Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag håller tummarna! Hårt!

2010-02-03 @ 06:54:16
URL: http://annikasofie.blogg.se/
Postat av: EDS mamman

Ja man ska inte spela duktig om man inte är det! man måste visa hur verkligheten ser ut. Men det är svårt för ofta försöker man ju se glad ut när man träffar sin handläggare, man vill inte vara besvärlig.. Håller alla tummarna för att dom sjukskriver dig ett tag till. Du måste ju tillfriskna i din egen takt, det är ju inte ens säkert att du nånsin kommer att klara av ett jobb. Tänk om de bara kunde få leva vårt liv för några veckor så de får se hur det är. Att EDS nog är bland de jävligare diagnoserna... faktiskt.



Kramar om dig massor!

2010-02-03 @ 10:41:24
URL: http://edsmamman.blogspot.com
Postat av: Allt om EDS

Om man är så sjuk att man inte orkar jobba, ja då ska ingen heller tvinga en att jobba. Det säger ju egentligen sig självt, men vissa myndighetspersoner verkar inte vara nog smarta för att fatta det. Jag tror att det skulle vara till din fördel ifall du fick en läkare att intyga att det skulle vara skadligt ifall du började jobba (eller deltog i arbetsträning) för tillfället. I intyget behöver det också stå på vilket sätt som det är skadligt för dig (alltså vad som skulle hända ifall du tvingades arbeta). Ett sådant intyg har Försäkringskassan svårare att bortse från. Kommer hålla tummarna och tårna för dig imorgon, stort LYCKA TILL!!

2010-02-03 @ 15:24:17
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se
Postat av: Elin

sv: nej de är klart att man inte kan det, men det ska vi nog lösa. Måste prata med Amanda :)



Kram<3

2010-02-03 @ 16:29:00
URL: http://eelinslife.blogg.se/
Postat av: Sussi

Bra att du är förberedd och du har gjort ett kanonjobb med alla papper! Nu ska du banne mig inte var så duktig lyssna på kroppen!

Alfa kassan är ju känt för sitt strulande. Man måste var frisk för att klara av att vara sjuk! Upptäckte jag under mina 6 år.



Håller tummarna hårt de går bra för dig! Kram

2010-02-03 @ 20:32:36
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0