EDS, vinter, djur & en bil!

Äntligen är det gjort!

Ringde pappa på f m men då var inte bilen klar. Han ringde mig vid 14.30 då var han på väg hem till mig med bilen, så jag fick skjutsa tillbaka till honom. Men det passade mig att det vart sent, för var helt slut när jag vakande. Höll mig vaken  ca 30-40 min innan jag somna om på soffan, sov till telefonen ringde vid 13.30.

Så då hann jag vakna till liv innan pappa kom. När jag ändå var uppe vid gården stannade jag ett tag, mest för hundarnas skull. För det var inget mysigt väder, det är svårt att klä sig när det är -10 & blåser snålt! Det ilar i ansiktet & är man utan vantar så är dom frusna efter bara någon minut.

Vi satt en stund å fikade, passade på att dricka en kopp kaffe för att få upp lite värme, vart en påtår eftersom jag precis druckit hemma innan jag åkte. Men den koppen var för att vakna. Sen gick jag in i stallet en stund, men Bazze & Nellie fick vara ute då 2 tikar löper, blir inte så bra då om dom följer med... Ja eller inte Bazze i alla fall.

Men hade så ont i dag så hade svårt att göra något, kunde inte röra min tumme. Så den var lindad & in-smord med Voltaren gel. Hade nack krage på grund av värk i nacken & huvudvärk. Men det var skönt att få lite luft & ett sätt för hundarna att vara ute. Tiden rann i väg som vanligt så var inte hemma igen förns 17.30.

Legat på soffan sen dess & tagit en skön & varm dusch. Nu tänkte jag lägga mig för klockan är mycket sent. Snart vaknar hundarna & ska ut å kissa, kanske får sova en liten stund om dom får gå ut en sista gång igen. Så jag slipper gå upp vid 8. Men visserligen går jag å lägger mig igen efter det.

I morgon har jag ingen plan mer än att ta dagen som den kommer & ta det lugnt. Bli bra i tummen.

Kram på er ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0