Vilar mig för de som komma skall..

Har haft en dag inomhus idag.
Dels efter gårdagens äventyr kunde jag inte anstränga kroppen mer, sen är det - 23 ute, om inte mer nu? Så att vara ute i den kylan nu, är rena dödens för min kropp!!

Har fått någon maskin tvättad, måste ju ha något att sätta på mig nu när jag ska bort under julhelgen! Sen vilat mellan ansträgningarna jag är tvungen att göra.

Men måste ha haft ovanligt lågt blodtryck idag!? För det har snurrat mer eller mindre hela dagen & för ingenting. Normalt kan det göra det när jag reser på mig. Men idag har det gjort det kraftigare & jar har inte behövt röra mig ens för att det ska snurra..

Men som mamma sa, det är inte farligt med lågt blodtryck & hon har ovanligt lågt. Så det finns väl i generna...

Ser fram emot morgondagen då jag ska ställa fram mina tomtar & julpynta. Det gör jag alltid dagen före som jag är uppväxt med... Hoppas också på att kunna orka bädda rent i sängen. För när det är jul ska man krypa ner i ren en säng, med en ren/ny pyjamas & vara ny duschad... Sååå MYSIGT!...

Dock ingen julgran i år, för första gången. Men det känns helt OK, sen är det ju så mycket snö ute... Så kan inte hämta den själv & det är svårt om man inte har sett ut en innan snön kom. Jag ska ju bort & där finns det julgran :)

Har ni pyntat något?


Kommentarer
Postat av: sussi

GOD JUL! Fryser bara av att läsa vad ni har .. Ta de nu lungt så du inte åpker på ett rejält skov kram

2010-12-23 @ 21:51:35
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0