Är glad för det lilla, för idag.

Har inte kunnat göra så mycket idag mer än att ligga/sitta i soffan.

Men är glad för varje dag jag tar mig ur sängen. Det är lätt att förta sig nu, jag är inte så "bra" som jag tror mig vara. Som när man varit sjuk & det vänder, hemma känner man sig pigg som en mört. Men när man går ut eller tillbaka till jobbet, då var man inte alls så bra som man trodde...

Men har vilat mig idag, städat katternas låda var fullt tillräckligt! Men nödvändigt. Så det får räcka för mig idag, men känner mig nöjd med att jag fick det gjort.

Har gjort några samtal idag igen. Fick tag på en som kunde hjälpa mig med fakturan ifrån sjukhuset. Men det var ju inte dit jag väntatde till idag för att kunna ringa, fick ringa avd där jag låg inne. Men hon hjälpte mig att rätta till datumen. Så nu ska jag ringa patient kontoret & få en ny faktura. För jag ska inte betala för de dagar jag varit hemma på permisson. För väl var det! För det kostar en bra slant ändå!

Hyresgästföreningen lämande jag ett nytt meddelande till, men inte hört något därifrån.

FK, har jag kollat att rätt intyg finns för att göra en bedömning för min sjukersättning. Hon skrev att jag önskar en snabb behandling. Men hon tyckte att jag kunde ringa i början på nästa vecka igen & kolla, om inte annat påminner jag dom igen då.

Ja alltid är det något...
Men det löser sig till slut.

Nu måste jag lägga mig, orkar inte sitta upp längre..
Natti natti...


Kommentarer
Postat av: litentanta

Dessa sjukhusräkningar ja, en dag är ju inte så farligt men precis som du skriver, när de samlar ihop sig så blir det ändå bra mycket pengar som ska ut och plånboken är inte alltid den tjockaste hos den sjuke precis :(



Nu när jag fick igenom min sista sjukskrivning så gick det väldigt snabbt, är nog bra att ringa och kolla av (även om jag inte törs sånt längre, jag väntar och på sin höjd skickar iväg ett mail men tackvare att min nuvarande handläggare faktiskt läser av sin mail så funkar det ju) Det jag däremot gör är att alltid åka ner till fk med papprena personligen, tänker aldrig mer få tillbaka allt i brevlådan med nån lapp om att det saknas intyg utan de får helt enkelt godkänna, eller säga till mig, direkt när jag lämnar.



Hoppas du får en bra avslutning på det här året, jag hoppas verkligen att det nya året kommer att ta med sig en massa bra saker för oss alla och att det inte blir en repris av 2010 för det året vill ivf jag personligen kasta åt h-vete o börja om på nytt!



Stor kram till dig och Gott Nytt År!

2010-12-31 @ 13:24:45
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0