Många samtal & möten blir det...

Sitter nu i soffan här hemma & njuter. Är slut i kroppen & har ont, men lugn jag kommer inte behöva åka in...

Har haft en hel del samta idag, bla annat är jag nu utskriven ifrån sjukhuset. JIPPI!! Har påpekat 3 ggr nu att dom måste få med i slutdokumenteationen eller vad det kallas? Vad det var som hjälpte mig, vad det var som fick smärtan att vända! Så JAG SLIPPER gå igenom den tortyren jag upplevt sååå många gånger NU. För det har gjort jag tillräckligt NU!!

För er som inte läst om mina tidigare ggr jag varit inlagd för smärtskov/smärtgenombrott så är det samma sak varje gång. Jag vet vad jag behöver för att häva smärtan. Men det är starka & mycket beroendeframkallande tabletter, så dom vill pröva annat först. Men det slutar alltid med att det blir som jag sagt från början. Vilket såklart innebär på vägen fram att det är JAG som får LIDA!

Ett nytt möte är bokat med biståndshandläggaren som har ansvar för det området jag bor i angående hemtjänsten. S.P jag har haft möte med 2 ggr på sjukhuset är den som ger ut tillståndet för hemtjänst & jobbar för kommunen om jag förstått det hela rätt. Så nu ska vi prata igenom vad jag har för behov & lägga upp en plan.

Imorgon har jag tid för att hämta ut ytterligare nya ortoser, dessa ska vara anpassade för mina handleder som jag ska kunna ha när jag går på kryckor eller behöver rullatorn igen. Så det är mycket att hålla reda på.

HÖR & HÄPNA är nu sjukskriven december ut. Så får vi se vad som händer där efter & om FK godkänner en fortsatt sjukskrivning?





Kommentarer
Postat av: Skrutten

Vad skönt att du börjar komma tillbaka och att det kanske blir lite förbättringar för dig framöver. Jag blev lite orolig ett tag och undrade om det hänt något allvarligt. Jag vet ju själv hur fort det kan gå. Åkte in med inre blödningar med ambulans bara för några veckor sedan och låg inne en bara en vecka men jag känner fortfarande av det.

Nu får du hålla dig på den friskt sidan ett tag tycker jag. hihi så julhelgen blir underbar.

Ha det så gott

2010-12-21 @ 02:48:37
URL: http://edsliv.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0