Summering av 2010!

Det har varit ett händelserikt år, upp & ner har det gått! Tänkte göra ett kort sammanfattning.

Året började med att jag blev utförsäkrad. Mina dagar var slut! Så skrevs in på AF.
Har gått på utredning under hela året på Uppsala Akademiska sjukhuset. För att få hjälp med min EDS, mer underlag till FK.

I feb fick jag ljumskbråck på båda sidorna. Åkte in till akuten pga svåra smärtor i 1 v senare. Efter 2 ½ vecka var jag tillbaka på akuten, lags in pga mina svåra smärtor! Fick gå på kryckor nästan 5 månader. Remiss skickades mellan flera sjukhus innan jag fick en tid för OP. Opererades 3 dagar innan min födelsedag (24 maj).

Strax innan min op fölade 2 av 3 stona på gården, det vart 2 st till ston. :) Så underbara!! Ska bli kul att få följa deras utveckling!

Tack vare mina när & kära firades jag den 27 maj. Dom fixade allt! ♥

Ett 3:dje föl föddes på gården. Också det ett sto :)

I juli åkte jag iväg på redezvou, min födelsedags present jag fick av pappa & Lisa. Vi var borta 10 dagar. En underbar tid!! Så skönt att komma bort, se något annat, träffa dom man tycker om & har ett gemensamt intresse med.
Men det var också en STOR sorg när min käraste vän Jacke lämnade oss då :(
Men den tiden jag fick med honom är jag mycket tacksam för & stolt! Du finns alltid hos mig, jag bär med mig dej i mitt hjärta ♥

Den 15 juli gick jag på cirkus med Ruedee & hennes barn. Det var evigheter sen jag hade varit på det. Men det var min & Lailas present till henne. Min pappa, Lisa & barn var också med.

Dagarna efter var det en STOR släktträff på pappas sida. Min gammelfarmor Karin, hennes syskon, deras barn osv.. Vi var totalt 120 personer. Häftigt att se alla samlade, vissa hade man aldrig träffat & andra hade man träffat men visste inte att man var släkt.

19 juli var det en dag i Vikingabyn med familjen (pappa, Lisa, hennes barn, Felicia (min syster), Sebastian (kusin till Lisas barn) & Bobo (en vän).

23 juli begravde vi käraste vännen Jacke ♥

I aug var jag på Furuviks countryfestival. Bra musik, många vänner & kära återseende!

1:a helgen i september bar det av till nästa redezvou :) Under 4 dagar, åkte med pappa, Lisa, Fille, Felicia, Frida & Freja. Alltid lika trevligt & roligt att se alla igen! Man samlas, det är gemenskap & sång. Vissa hittar sin nya kärlek...

2 veckor senare åkte jag med Martin tillbaka på höst redezvou i norrland. Roligt att vara tillbaka, lite nytt hade tillkommit. Fick träffa & lära känna några nya & sen var det andra kända ansikten som var kul att se igen! Det var intensiva 4 dagar där uppe! Men så ROLIGA!

I nov fyllde min gammelfarmor Karin 90 år. Då var de tre rätters middag med alla hennes barn, barnbarn, barn barns barn. Hon är en frisk vind min farmor! ♥

& nu senast för 4 veckor sen åkte jag in akut. Kom in i ett skov, fruktansvärda smärtor!! Låg inne hela 16 dagar/nätter. Blev utskriven efter ha varit hemma i 4 dagar på permis.

Nu är det bara timmar kvar tills det är ett nytt år kommer. När jag ser tillbaka så har det varit båda ljusa & mindre ljusare stunder. Men det jag tar med mig till nästa år är att jag har hela tiden blickat framåt, njutit av det lilla. Tagit en dag i taget & gjort det bästa utav det hela. Mellan det roliga har jag haft jobbigare stunder, legat till sängs. Men har tillbringat så mycket tid jag kunnat med vänner & varit uppe på gården. Det som ger mig energi & inte tar.

Ett STORT TACK till ALLA som har varit runt omkring mig. Hjälpt till på alla sätt, för att mitt liv ska gå ihop. Stöttat i dom svårare stunderna, funnits där för mig & mina djur. Utan ER hade det inte gått! Vill att ni ska veta det & jag är enormt tacksam av hela mitt hjärta!
EN BAMSEKRAM TILL ER IFRÅN mig, Bazze, Nellie, Tarzan & Jane! ♥♥♥

Nu blickar vi framåt, hoppas & ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter & framgångar. Önskar er alla all lycka & framgång under 2011!!

GOTT NYTT ÅR!!!!

Puss på er ♥ Vi ses nästa år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0