Vädret gör mig sämre...

Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll?!

Ja i alla fall tidigt för mig... Har varit igång i flera dagar nu. Trots det har ändå lyckats göra lite nytta idag. Men nu är ögonlocken mycket tunga & det känns dumt att kämpa emot. Vädret gör det inte lättare för värken i kroppen heller, vilket jag påverkas en hel del av & vet att många andra gör det också. Har suttit med vetekudden på axlarna & runt nacken. Ska nog värma den igen & ta med mig den i sängen... Det blir nog en stund på spikmattan också!

Frida hjälpte mig att gå en promenad med Nellie idag, så jag kunde gå med Bazze sen efter.. Glad för all hjälp jag kan få! Hon tyckte dessutom att det var roligt att gå ut med henne då hon sköter sig så bra & är lätt att gå med!

Får se om mina pengar kommer som dom ska i morgon? Känns inte som om denna månad heller kommer passera smärtfri! =0(

Kommentarer
Postat av: litentanta

hej vännen!

Smiter undan i någon sorts tystnad i omgångar, det blir lite jobbigt känner jag och försöker på nåt vis "ransonera" mig själv, inte för att det fungerar men ändå...



Jag fick ett samtal igår, mina närvaropapper på Af skulle lämnas in, mitt i allt är jag tacksam över att min handläggare verkar ha förstått mina problem för inte kom jag ihåg sånt... o som du skriver, man vill ju ha sina småslantar i tid ivf.



Ska läsa ikapp mig igen nu, hoppas du får en bra torsdag!



Kramen!

2010-08-26 @ 09:49:40
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0