Konstgjord andning!

Vi passade på att äta lunch hos Lisas farmor innan vi åkte  hem igår. Hundarna hade varit på gården medans jag var borta, så det vart att jag också stannade där i några timmar. Tog det lugnt, njöt av fina vädret & vilade. Det var ett tag sen jag var där nu, så det var skönt att koppla av där & slippa tänka på något efter ett möte som det var igår...



Fick middag också innan jag åkte hem =0)

När jag väl kom hem, lag mig på soffan så sov jag efter 1 tim! Var sjukt trött!! Sov kanske inte jättebra på soffan, men var alldeles för trött för att orka flytta mig till sängen. När klockan slagit 06.00 på fredags morgonen så hade jag för ont för att ligga kvar så då släpade jag mig in till sängen. Sov inte så bra resten av morgonen heller, men det var skönt att ligga bättre. Kunde sen inte få upp ögonen förens klockan var 11. Då hade jag sovit i 13 timmar!

Klev upp, åt frukost, gav djuren frukost....
Skulle försöka titta på TV, men ögonen föll igen vid 13 tiden. Så vid 14.30 så vaknade jag till liv för dagen! Då kan man säga att alla mina krafter var slut efter gårdagens möte med läkare, AF & FK!!! Detta som händer just nu är konstgjord andning i 14 dagar till! Men efter det vet jag inte vad som kommer hända mig?! Jag ska ev genomgå en utredning på AF, endast för att kunna få pengar!

Tycker att det är sjukt att man kan behandla människor på det här viset! Har dom inga känslor?! Hur kan dessa människor som sätter oss i dessa situationer sova gott om natten? Gör dom det?

Jag försöker just nu överleva dagen, mer kan jag inte göra! Vad har jag för val?!?!?!

Hur mycket ska man orka? Kan säga att det är nog så jobbigt som det är att leva med ständig värk! Behöver inte ha detta också! Men det vet inte dom personerna på myndigheterna något om. För i så fall skulle dom inte göra så här!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0