Tid är inte brist varan för mig!

Halva onsdagen har redan gått!

Förstår inte vart tiden tar vägen?.. Folk frågar vad man gör... Det är inga problem att få dagarna att gå! Vissa säger att dom skulle inte klara av att vara hemma. Men i mitt fall handlar det inte om det! Jag har hela tiden saker som behövs göras hemma, som är prio 1. Men kroppen orkar inte! Fast hjärnan & viljan säger en annan sak...

Jag gör saker jag tycker om så mycket jag kan, umgås med dom jag gillar. Men det finns hela tiden en gräns för vad jag orkar med. & då handlar det inte om tid! För tid är något jag har massor av. Men kan inte tillhandahålla den som andra. Jag gör alltid så gott jag kan, njuter av dagen & gör det bästa av det!

Idag är det segt, kan inte säga att jag har ont där eller där. Men det finns ingen energi eller ork. Har satt igång en maskin tvätt nu i alla fall, hoppas att jag ska orka hänga upp den också. Tyvärr får den torka inne idag när regnet öser ner på utsidan...

Sitter nu med en kaffe & väntar på att Frida ska komma efter skolan.... Ska vila mig lite nu innan hon kommer så jag orkar umgås =0)

Vad gör du idag?


Kommentarer
Postat av: litentanta

I går var jag duktig.. haha, njae, men jag gjorde ivf en hel del ärenden och sånt känns ju alltid bra efteråt, eller hur? Sen ja, kan det ju "kännas" lite väl mycket också, men du kämpar på, hoppas att dagen blev bra ändå!



Kramen

2010-08-26 @ 09:52:02
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0