Vad kan vara bättre än massa kärlek?!

Tror att jag har landat igen nu efter några timmar i soffan..

Mycket trött när ja kom hem så klart, inte helt oväntat.. Bazze hade varit ledsen att behöva vara själv utan Nellie, men vart glad igen när flocken var samlad. Men hann inte träffa honom länge innan han åkte hem till Ruedee. Har lånat ut min ena ögonsten över helgen.

Nämnde igår att Nellie löper & vill inte riskera någon olycka. Nu passade det att han var hos dom över helgen. Så jag, min Prinsessa & Jane har legat på soffan. Det började med att jag & Nellie låg sked, såå mysigt! Konstigt nog så känns det väldigt tomt fast jag har en hund kvar hemma. Men det är ju så, en fattas ju. Så nu har vi tjejer myst extra när vi varit själva utan killarna.

Jane kom å gjorde oss sällskap, vi låg i en hög alla tre, synd att jag inte kunde ta ett kort.
Det slutar med att Jane börjar tvätta Nellie. Och när jag ska se efter vad hon gör genom att lyfta lite på henne, för det är lite mörkt här så svårt att se något, men hon stretar emot & släpper inte taget om Nellie. Det tycker jag var gulligt, envis & bestämd liten dam som vet vad hon vill. Nellie däremot låg å tok sov, medans Jane tvättade henne & spann samtidigt.

Så nu är min kväll gjord. Kan inte ha det bättre! Massor med kärlek♥

Och jag vet att Bazze inte har det något sämre! Tvärtom... Han mår som en prins & får massa uppmärksamhet.

En ny dag imorgon tänkte jag säga, men det är ny dag nu redan.. Dom har lovat fint väder, så det hoppas jag på nästa gång jag kliver upp. Kanske kan vara ute lite, tillochmed komma upp till stallet. Vi får se?..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0