Om det är någon "fördel" med att....

Fast det blåste mera idag än tidigare dagar var vi ute på tomten..

Det var skönt, sol, frisk luft & flera vårtecken..
Satt i godan ro & njöt av min fika.. Då kommer en humla förbi flygande som sätter sig senare 7 cm ifrån mitt öra på planket bakom mig.

                              

Man blir så glad för allt man ser nu ute som är ett vårtecken. Sen får man höra på nyheterna att vi väntar ett oväder & det kan komma 1 dm snö. Men så länge det inte har hänt så hoppas man på det bästa. & tror inte på det förns man ser det som jag brukar säga.

Om det är någon "fördel" med att vara sjukskriven (eller vad man ska kalla att jag är, men går inte in på det närmare nu), så får man njuta av dom soliga dagarna & man är inte beroende av att man skulle vara ledig. Sen vet jag inte om jag kan säga att det finns några fördelar! För jag skulle mer än gärna jobba & kunna styra mitt liv på ett annat sätt. & inte som jag gör nu, styra dagarna efter att må så bra som det går att må. & göra det bästa utav dagen.

Efter ha varit ute ett par timmar pratade jag med Laila om att jag ville åka till stallet. Det ville hon hänga med på, så ca en timme senare satt vi i bilen mot stallet.. Det hade börjat blåsa upp mer, men det hindrade inte oss för att sitta ute & ta en fika. Det var inga andra som gjorde oss sällskap ja om man inte räknar med hundarna. Som gjorde allt för att få tag i en bit kaka!

Fick se ladusvalor där, som det finns gott om. Det var en väldans fart på fåglarna, dom kvittrade i kör & flög kors & tvärs mellan träden. När vi varit där 1 timme så kände vi oss nöjda & även hundarna som lagt sig vid mina fötter...

              

Så då styrde vi hemåt igen, vrålhungrig var jag när jag kom hem.. Fixade mat & satte mig i soffan där har jag suttit sen dess. Har halsbränna nu som jag inte blir av med & feber. Så det blir att ta det lugnt nu ett par dagar. Vila lite mer, då kanske ni tänker att du har ju inte gjort mycket.. Men det är ju så att mina muskler & kroppen vilar inte annat än när jag ligger ner. Övrig tid så går muskler på högvarv!

när jag såg mig i spegeln nu på kvällen sysn det att jag har varit ute, färgen har fastnat i ansiktet :) Då kankse man kan se lite mer levande ut & inte halvt döende ;)




Kommentarer
Postat av: Renée

Jag skulle oxå ta ett kort på en humla igår men han ville visst inte bli fotad utan flög rätt mot kameran! Hann undan men något kort blev det inte... Håller med dig fullständigt om detta med att det är en fördel att vara hemma när det är fint väder. Ingen ska ju klandra oss för att vi har den fördelen tycker jag för då klan vi ju rabbla upp alla nackdelar vi har:-( Tror inte dom vill byta med oss! Hoppas ni spall snön. Här har det blivit blåsigt och kallt... Fick åter ta min vinterjacka i morse... Kramis!

2010-04-16 @ 09:24:25
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com
Postat av: Allt om EDS

Den stora fördelen med att ha fräknar är att man snabbt får "färg" på kinderna och ser fräschare ut efter en eller två utomhusvistelser. I övrigt blir jag inte brun, så jag får nöja mig med mina fräknar :) Får du också fräknar eller blir du solbrun?

2010-04-16 @ 11:05:56
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0