Långfredan

Om ni undrar varför jag inte bloggade igår så var det för min dator hängde sig när jag äntligen orkade & hade tiden... Så då gav jag upp!!

Men tänkte sammanfatta gårdagen nu..
Vi hade påskmiddag igår hos min farmor & farfar med delar av familjen. Alla kunde tyvärr inte komma, men så är det ibland. Lite konstigt att vara så några som 9 pers när man är van med det dubbla antalet.

Men vi hade mycket trevligt & åt massa god mat. Ungefär för 3 dagar framöver... Jag var där lite innan för att hjälpa till med att duka, göra en romsås m.m.

När jag sen skulle åka hem så bjöd jag med min brors sambo eftersom vi båda skulle ändå sitta själva på varsitt håll. Det blev 3 timmar, vi pratade non stop & tittade på gamla kort. Mycket trevlig stund! Hoppas att det kan bli fler gånger!?

Sen när Marika hade åkt hem fick jag besök av en vän som kom på en kopp te. Klockan var väl 01.30! Helt galet! Men jag gillar att vara lite galen.. ;)

Hade sjukt ont i kroppen sen när jag skulle sova & en hemsk hicka som jag inte blev av med.. Så somnade efter mycket om & men trots att hickan var kvar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0