Igår var det illa, idag är det något bättre...

Något ljusare idag...

Orkade inte ens flytta mig till sängen igår, tv stod på hela natten & även så datorn. Som tur är har jag timer på dom lampor som brukar vara tända kvällstid. Men det var till slut att jag bara låg å vred mig på soffan, svettades & migränen var hemsk!

Nu har jag satt mig upp i soffan, tar det lugnt idag också, för värken är inte bättre & febern ligger å lurar i bakgrunden. Migränen är huvudvärk idag, men vet att om jag inte tar hand om mig själv så är den runt hörnet!

Hoppas att jag är bra imorgon då jag ska bort, för det är inget jag kan flytta på. En begravning gör man inte det med. Det slog mig för någon timme sen att jag inte vet vad jag ska ha på mig eller om det finns något rent. Men det får lösa sig på det ena sättet eller det andra. Men nu är jag där igen, jag har svårt att använda mina finstövlar med klack. Har inget mellanting mellan högre klack eller gympasko. Så det är återkommande problem.

Men problem är till för att lösas, hinner inte göra det tills imorgon. Men det får jag göra framöver när tillfället kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0