Skit dag!!!

Har idag i stor sett sovit hela dagen pga min migrän!!

Vaknade utav att hundarna ville ut, så släppte ut dom & la mig sen på soffan. Sov fram till klockan var 17, men kunde sen inte sätta mig upp eller öppna ögonen pga av smärtan!!

Nu är det så pass så att jag i alla fall kan sitta, men rör jag mig så känns det som hela huvudet ska explodera!

Så det blir att ta sig till sängen nu & hoppas på att man vaknar i morgon & den är borta.

Kram så länge....


Kommentarer
Postat av: EDS mamman

Fy stackars dig, jag lider med dig. Hur gick det för dig på smärtrehab? vad va det som gick fel, tänkte om jag kunde få lite tips så jag inte råkar ut för samma... om du vill dela med dig förståss :-)



Hoppas att din migrän släpper snart, har du ont i nacken oxå så att det är spänningshuvudvärk inblandat i det där eller är det ren och skär migrän? För jag har så otroligt mkt problem med min nacke nu som gör att jag konstant har en tyngdkänsla i huvudet... som början på migrän konstant... Måste berätta att jag drömde om dig i går natt hahaha!!! Du flög hit till umeå och skulle bo hos mig och vi skulle tydligen åka till Lycksele djurpark... fråga mig inte varför för det har jag inte den blekaste om haha!! jag tror att det kommer från att du mejlade mig den kvällen eller nåt :-) Ibland undrar man om man är konstig, jag menar, vi har ju aldrig ens träffats IRL. Men men, hur som. Ha det gott och hoppas du får sova i natt och att du mår lite bättre imorgon. Kikar in då och kollar läget. Sköt om dig!! Kram P

2009-09-28 @ 23:55:21
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0