Minst 15 kanaler men inget att se på, så här sitter....

Det är helt jä*la sjukt att på en hel fredags kväll finns det bara ett program att titta på & det var idol som gick klockan 20.00. Helt värdelöst!!! Man har minst 15 kanaler med det är bara en massa skit eller sändningsuppehåll!

Varför ha så många kanaler egentligen?! Det har jag undrat ett antal gånger...?

Jag har zappat fram & tillbaka mellan kanalerna men det har inte funnits någonting som jag ens har kunnat stå ut med att se.

Så här sitter man som en mupp! Själv på en fredag kväll... Har varit hemma alldeles för länge nu & det händer för lite! Men har ju inte direkt orken att göra så mycket heller så det suger! Man är inte jättesjuk, men inte frisk heller... Försöker få tiden att gå, men det är inte alltid så lätt!Tvättade en maskin tvätt, vek den som hängde, läste lite bloggar... etc Sen har man för ont i nacken eller någon annanstans för att göra något. Så kul ser mitt liv ut nu ungefär!

25 år gammal, sjukskriven sen 3 år & 4 månader tillbaka. Bor ensam med mina djur. Kul liv!

För jag har inte råd att ta bilen vart jag vill heller till mina kära vänner. Efter som man är ju så otroligt fet när man är sjukskriven... NOT!

Usch!! Nu känns allt bara blä!!! Ursäkta mig... Men var tvungen att få ur mig detta..

Nu ska jag lägga mig så kanske det känna bättre i morgon.



Kommentarer
Postat av: Peter A........

Ja häv ur dig allt så känns det kanske lite bättre får jag / vi hoppas som bryr oss om dig Vännen...;)

2009-09-19 @ 02:55:01
Postat av: Renée

Förstår precis hur du har det. jag har ju fördelen att jag har hjul under mig å kan på så sätt ta mig ut lite mer. Hoppas du mår bättre idag... Kram...

2009-09-19 @ 10:35:18
URL: http://www.rej74.spaces.live.com
Postat av: EDS mamman

Å känner igen mig i det där. Det känns så j*vla bittert ibland.... Det är så sjukt att man dels ska må som man gör och dessutom aldrig ha några pengar....



Och när man läser om alla åtstramningar som FK gör så blir man ju bara uppgiven. Det är en hetsjakt mot oss som är sjuka och det är så fel!!!



Det enda positiva med min sjukdom är alla som jag lärt känna som oxå är sjuka... Så en stor kram till dig. Det är skönt att man inte är ensam iaf....



KramiZ

2009-09-20 @ 11:23:19
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0