Migränen tillbaka!

Var ok i alla fall när jag vaknade i morse, men sen nu ikväll är den berömda migränen tillbaka! Så nu blir det sängen!! Klarar inte av varken ljus, ljud eller dofter när jag mår så här! Sen just nu mår jag även illa! :( Sen i & med min pencilin jag äter kan jag inte ta min migrän medecin :( Så det underlättar ju inte precis.... Sen har man ont i varenda muskel...

Hoppas på en bättre dag i morgon...
Sov gott!


Kommentarer
Postat av: EDS mamman

Hej, ville bara tvärt kika in här innan jag åker iväg på rehaben. Ville tacka dig för alla fina kommentarer. Jag läser din blogg i stort sett varenda dag även om jag inte alltid lämnar en kommentar. Har inte haft orken att sitta vid datorn riktigt. Det var varit så mkt nu. Jag har fullt sjå med att orka med det här.



Synd att du har sån migrän. Hoppas det släpper för dig. Kommer din huvudvärk från nacken? det gör troligtvis min. Det finns migrän i släkten på min mammas sida men min huvudvärk sitter mer som på bakhuvudet. Jag brukar oxå må illa och ibland så mkt att jag kräks. Det är inte kul. Särskilt inte när man inte tål ljud eller ljus.



Skickar massa styrkekramar till dig idag! kram kram kram

2009-09-17 @ 06:43:12
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0